Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Dikkat Biz Çıkabiliriz!

Charismax

Fastcore
Günümüz 2025'inde vbulletin eski tayfaları yeni kimliklere bürünmektedir.. Açıklamalar site forum yapısı taklit olarak 2020'de kurulan ilk forummeskeni özentisidir.. Her'şey'den önce BİZ BİR ÇİFTİZ açıklamasıyla çift olarak açılan forumlar yaygınlaşmaya başlamıştır ..

Herkes'e hayırlı uğurlu olsun.. @Destina & @Charismax 'ın şuan forumtagram.com sitesinden başka bir sitesi yoktur .. Bu duyuruyu şimdi'den yapalım daha sonra sorulmasın sizin mi bizim mi diye ..

Not : hemenpaylas.com.tr forum sitesinin sahibi bendim.. Genel forum ekolü olarak bildirdiğim footer yazısı ve açıklamalar daha dün gibi hafızalarda olması lazım..
Hep diyoruz biz kullanırız 2. el piyasasına armağan ederiz.. Birde xenforo kurulumunu 9 yaşında okuma yazma bilen birisi tarafından dahi yapılabilir..

Evet ya çok ilginç, ne vBulletin, ne İRC, ne XenForo da bu zamana kadar çift bilinen forum sahipleri yoktu. Şimdi yeni bir çift tarafından daha XenForo açıldı. Demek ki çok şey başarmışız buda sevindirici. :p daha çok açılsın ama kendiniz olun, emek verin taklit etmeyin. :p bizde zerre kıskançlık yoktur olmaz, olamaz. Kendini bilen bir çok şey başaran insanlarda da olmamalı. Kızılan nokta taklit edilmek bizmiş süsü verilmesi. Belki başkası anlamaz ama kullandığımız bir çok şeyi çift olarak bu yeni çiftlerde görüyoruz. Daha çok çiftler türesin lütfen. Herkes karısını, kocasını alsın forum açsın. :D hiç görmediğimiz nickler yerine kendi nicklerinide kullansalar daha iyi olur. :p

Evet ya çok ilginç, ne vBulletin, ne İRC, ne XenForo da bu zamana kadar çift bilinen forum sahipleri yoktu. Şimdi yeni bir çift tarafından daha XenForo açıldı. Demek ki çok şey başarmışız buda sevindirici. :p daha çok açılsın ama kendiniz olun, emek verin taklit etmeyin. :p bizde zerre kıskançlık yoktur olmaz, olamaz. Kendini bilen bir çok şey başaran insanlarda da olmamalı. Kızılan nokta taklit edilmek bizmiş süsü verilmesi. Belki başkası anlamaz ama kullandığımız bir çok şeyi çift olarak bu yeni çiftlerde görüyoruz. Daha çok çiftler türesin lütfen. Herkes karısını, kocasını alsın forum açsın. :D hiç görmediğimiz nickler yerine kendi nicklerinide kullansalar daha iyi olur. :p
Tv 8 de geçmişini silemezsin diye bir program var ya .. Aklıma o geliyor direk..

Hahahahahaha aklıma yattı. Başkalarına fikir vermek gibi olmasın jskskdj
Piyasa şuan bir adet Charismax bir adet'de Destina doldu.. Farketmedin mi? Her açılan forum ne hikmetse çift olarak açılıyor .. Siteler xenforo tarzlar forummeskeni.. Sorsak biz kimseyi tanımıyoruz.. Abi benim temamı niye indirip kullanıyosun o zaman .. Copyrigtınız bile benden çekme.. Manyak bu millet ya .. Neyse bu konularda artık konuşmayacağım.. Eski ve yeni olarak bilen biliyor bilmeyende bilmesin banane hğğğmk

Piyasa şuan bir adet Charismax bir adet'de Destina doldu.. Farketmedin mi? Her açılan forum ne hikmetse çift olarak açılıyor .. Siteler xenforo tarzlar forummeskeni.. Sorsak biz kimseyi tanımıyoruz.. Abi benim temamı niye indirip kullanıyosun o zaman .. Copyrigtınız bile benden çekme.. Manyak bu millet ya .. Neyse bu konularda artık konuşmayacağım.. Eski ve yeni olarak bilen biliyor bilmeyende bilmesin banane hğğğmk
Bi ben bilmiyorum şu çiftleri :D

Hemi de yedi tane vay baboo
Evet nerde yaptın dedim kavak ağacı dibinde dedi.. Başlanğıç neresi dedim söğüt dedi..

Bende düşündüm..
Manda yuva yapmışsa söğüte neden olmasın kardeşim dedim.. Sinek bile yavrusunu kapıyor bu masalda..

Geri
Üst Alt