Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Ekrem İmamoğlu hapishane den nasıl X' den paylaşım atıyor?

Charismax

EsoEs
Harbi diyorum bu bu paylaşımları nasıl yapıyor böyle? Yani kime diyor yaptırıyor.. Mesela imamoğlu değil'de aklıma mahkumluk geliyor her mahkum böyle yazamıyor mesela yazmamasıda lazım hesaplarının askıya alınması lazım bence sizce? Konu ekrem başkan değil ama gündeme gelmiş o yüzden bende genel olarak soruyorum..

OE'na 5 yıldızlı konfor sağlayan onada sağlasın çok mu?

Hesapları askıya alınmalı bu tipler topluluğu ikna ediyor ve yönetiyor riskli.. En alt tabakadan en üst tabakaya kadar mahkumsa mahkum gibi kalmalı.. İyi o zaman bende suç işliyim gidiyim aslan gibi yatayım

Hesapları askıya alınmalı bu tipler topluluğu ikna ediyor ve yönetiyor riskli.. En alt tabakadan en üst tabakaya kadar mahkumsa mahkum gibi kalmalı.. İyi o zaman bende suç işliyim gidiyim aslan gibi yatayım
Ne ilgisi var yahu? Allah göstermesin günün birinde sen de içeri girersen dışarıdan tanıdıklarına tweet attırabilirsin atla deve değil. :d Kaldı ki ortada kanıtlanmış bir suç da yok birinin daha iddianamesi yazılmamış biri gizli tanık ifadesiyle bir şeyler olmuş falan filan bir sürü hikayesi var

Ne ilgisi var yahu? Allah göstermesin günün birinde sen de içeri girersen dışarıdan tanıdıklarına tweet attırabilirsin atla deve değil. :d Kaldı ki ortada kanıtlanmış bir suç da yok birinin daha iddianamesi yazılmamış biri gizli tanık ifadesiyle bir şeyler olmuş falan filan bir sürü hikayesi var
Genel diyorum mahkumların ki yasaklanmalı abi mahkum diyorum normal vatandaş insan değil hapis te masumun ne işi var.. Dinlenme tesisi mi orası

Ona da karışacak halleri yok ya abartma Alüminyum sülfat
Abi o zaman niye mahkumlar salsınlar... Apoyu da salsınlar madem iletişim kurulacak... Ulan apo içerde yatarken adamı ünlü ettiler medya ya karşı imralı ne dedi imralı naptı la boşversene hangi avrupa ülkesinde mahkumlar böyle.. Geçen burda paylaşım yapıldı adam cezaevinden çıkıyor cep telefonu ne onu bile bilmiyor..

Abi o zaman niye mahkumlar salsınlar... Apoyu da salsınlar madem iletişim kurulacak... Ulan apo içerde yatarken adamı ünlü ettiler medya ya karşı imralı ne dedi imralı naptı la boşversene hangi avrupa ülkesinde mahkumlar böyle.. Geçen burda paylaşım yapıldı adam cezaevinden çıkıyor cep telefonu ne onu bile bilmiyor..
Israrla anlamak istemiyorsun mahkum diye kör karanlıkta bir hücreye mi koysunlar adamları :d

Geri
Üst Alt