Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Edince bu pskoloji oluyor muş.. Bizim burda genç var manitasının ailesi pürüz çıkarmış olmaz falan demişler s. Yemiş yani anlıycan.. Bende dedim ki olim boşver boyun posun var yakışıklı adamsın burdakileri benzemiyorsun bak herkes sana bakıyor falan diyorum.. Abi benden mi hoşlanıyon diyo aqKim demiş onu beybi gayet de ederler![]()
Beni övebilirsin. Hunharca öv beni, yarınlar yokmuşçasına öv beni... Öyle bir öv ki görenler vaay beee ne biçim övmüş desin...Yalnız ben farkettim ... Kendi cinsimi övünce g. Kalkıyor.. Gerek yok
Aslanım benim be... Sende olan sende kalır.. Gezdiren yesin maşaallah... Yürü bee antep'in malkoçoğlusu...Beni övebilirsin. Hunharca öv beni, yarınlar yokmuşçasına öv beni... Öyle bir öv ki görenler vaay beee ne biçim övmüş desin...
Formdan düşmüşsünAslanım benim be... Sende olan sende kalır.. Gezdiren yesin maşaallah... Yürü bee antep'in malkoçoğlusu...
Performans sergilemedim ki sana karşı .. İstersen gösterebilirim... PerformansımıFormdan düşmüşsün![]()
Göster performansını zlsndjdPerformans sergilemedim ki sana karşı .. İstersen gösterebilirim... Performansımı![]()
Ok! Antep kapalı çarşı kapanınca saraneller ookeyy salonunda buluşalım...Göster performansını zlsndjd
Bekleyeceğim...Ok! Antep kapalı çarşı kapanınca saraneller ookeyy salonunda buluşalım...
Gelmezsen madam değilsin..Bekleyeceğim...