Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Eşcinsellik Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Charismax

Fastcore
Düşünceleriniz neler?

Bazı videolar izliyorum eşcinselliği lanetleyen ama hormon baskısı anında farketmez diyen erkek ve kadınlar var.. O zaman herkes eşcinsel ?
Türkiyede bu kavram oturmasada tam manasıyla kabul edilmesede..
Gerek sapık olanlar gerek psikolojik olarak meyilli öyle hisseden milyon insan var.. Bilinen bilinmeyen 4 6 milyon arası diyorlardı bi ara.. Üstelik gizli..

Sorun burada bizi kabul edeceksiniz baskısı yapıp değişik hareketleri kamu önünde yapmaları bence..

Bir söz bırakıyorum buraya..

Kendini öcü gibi gösterirsen şevkatli gözlerden uzak kalırsın..

Dayılar size demiyorum siz sineklere bile halleniyorsunuz..

Gayet doğal olduğunu düşünüyorum, olabilir.

Dergipark'ta okuduğum bir makalede bunun hormonlar ile ilgili olmadığını, DNA dizilimi ile alakalı olduğunu öğrenmiştim. DNA'daki androjen reseptörlerinin sayısıyla doğrudan ilgili. AR de testosteronun bağlanmasıyla aktif oluyormuş.

Derisinde siyah renk pigmenti fazla olan siyahiler gibi, anomali yüzünden renkli gözlü olanlar gibi, yine başka anomali yüzünden kızıl saçlı olanlar gibi; eşcinseller de gayet normaldir, doğaldır, olabilir. Bence kusurlu değildir.

Merak edip bir kere denedim diyenlerin DNA'sı alıştım galiba diyenlerin düşüncesine zıt' Dna'da arzulama yok ki..

Erkekler'de prostat var' hormon değil zevk meselesi gibi görünüyor.. Erkekten kadınlığa dönenler dışarıda kapsül yardımıyla östrojen alıyorlar.. Yani kadında doğal olan bir hormon erkekte bu yok o halde bu hormonel olamaz' duygusal ve psikolojik..

Benim demek istediğim erkeklerin nefes alsın yeter mantığı ile testislerinin paralel olması... Bir kadın'da erkek hormonu var ama bir ekekte kadın hormonu pasif yok diye biliyorum..

Ünlü doktorlar bu ameliyatı gerçekleştirdiğinde açıklamalar yapıyor 'olabilir' insanın yapısına göre değişir diyor oysaki tıp' bunu desteklemiyor..

Yani özetle düşünce olarak biz fikren yorum yapabiliriz her ihtimalleri mantık çerçevesine oturta biliriz.. Lakin onur yürüyüşü adı altında verilen pozlar görüntüler ne ülkemize uygun ne'de aile sosyal yapımıza..

Şöyle düşünelim:
Azdım çıldırdım mastürbasyon kesmedi kadın yok.. Bir gay bulup ihtiyaç gideriyorum' şimdi bu DNA bununun neresinde?
Aynı şekilde karşı taraf bu şekilde ilişkiye giriyor yani bu bilim ilim tıp v.s bu konuda bilgisiz diye düşünüyorum..

Kadın kadına ilişki mesela' erkek hormonu var bu kadınların sakal bıyık kıl' adet döngü düzensizliğinden de biliniyor.. Ama erkekler'de bu iş biraz TERCİH, PSİKOLOJİ' olarak daha ön plana çıkıyor..

Doğuştan çift cinsiyetli olanlar bak bu DNA konusu genetik konusu işte.. Doğuştan erkeğin kız gibi hissetmeside .. İleri yaşlarda olanlar seçim diyorum ben..

Başlığa takıldım.:D Ayrı yazınca eşlerin arasındaki sandım, garip gelmişti. Olay başkaymış.:D
Kesmeciyim ben atmamışım sen öyle diyincede olması gerektiği gibi yazdım .. Bağırma bana

Merak edip bir kere denedim diyenlerin DNA'sı alıştım galiba diyenlerin düşüncesine zıt' Dna'da arzulama yok ki..

Erkekler'de prostat var' hormon değil zevk meselesi gibi görünüyor.. Erkekten kadınlığa dönenler dışarıda kapsül yardımıyla östrojen alıyorlar.. Yani kadında doğal olan bir hormon erkekte bu yok o halde bu hormonel olamaz' duygusal ve psikolojik..

Benim demek istediğim erkeklerin nefes alsın yeter mantığı ile testislerinin paralel olması... Bir kadın'da erkek hormonu var ama bir ekekte kadın hormonu pasif yok diye biliyorum..

Ünlü doktorlar bu ameliyatı gerçekleştirdiğinde açıklamalar yapıyor 'olabilir' insanın yapısına göre değişir diyor oysaki tıp' bunu desteklemiyor..

Yani özetle düşünce olarak biz fikren yorum yapabiliriz her ihtimalleri mantık çerçevesine oturta biliriz.. Lakin onur yürüyüşü adı altında verilen pozlar görüntüler ne ülkemize uygun ne'de aile sosyal yapımıza..

Şöyle düşünelim:
Azdım çıldırdım mastürbasyon kesmedi kadın yok.. Bir gay bulup ihtiyaç gideriyorum' şimdi bu DNA bununun neresinde?
Aynı şekilde karşı taraf bu şekilde ilişkiye giriyor yani bu bilim ilim tıp v.s bu konuda bilgisiz diye düşünüyorum..

Kadın kadına ilişki mesela' erkek hormonu var bu kadınların sakal bıyık kıl' adet döngü düzensizliğinden de biliniyor.. Ama erkekler'de bu iş biraz TERCİH, PSİKOLOJİ' olarak daha ön plana çıkıyor..

Doğuştan çift cinsiyetli olanlar bak bu DNA konusu genetik konusu işte.. Doğuştan erkeğin kız gibi hissetmeside .. İleri yaşlarda olanlar seçim diyorum ben..
Ama o çift cinsiyetli doğanlar, eşcinsel olmuyor ki. Eşcinsel, erkek olup erkeklerden hoşlanmak. Çift cinsiyet ise, erkek doğuyor ama kadın hormonları baskın geliyor. Operasyon falan geçiriyor.

Erkek olup erkeklerden hoşlanmak ayrı, erkek olup kadın gibi hissetmek ayrı.

Ben kadınlardan hoşlanıyorum, erkeklerle birlikte olmayı düşünemem bile. Bir erkek, erkekten hoşlanıyorsa o da kadınla olmayı düşünemez mesela. Ama öyle tipler var ki, kadın erkek hiç farketmiyor. O da eşcinsel değil mesela. Genişlik ama ayrı bir genişlik.

Erkek olup erkeklerden hoşlanmak ayrı, erkek olup kadın gibi hissetmek ayrı.
Olay burada patlıyor zaten .. Hissetmek ayrı hoşlanmak ayrı.. Ülkemiz hoşlantı üzerine dolu, bunu görmek pek zor değil sosyal medyalardan..

Geri
Üst Alt