Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forum arkadaşlığının ömrü forum değiştirene kadar mış

Charismax

Fastcore
Deneyim : Ben
Yıl : 1.5 sene
Konu: Forumlar

İstanbul'dan aksaraya taşınmamız sonucu (deprem bölgesine gitmiştik birde) o dönemler takıldığım forumlarda olan kız ve erkek arkadaşlarım (skype) forum'dan ben ayrılınca ve skype girmeyince sanırım engelleyip silmişler beni .. Bunu skype'de son 1 ay'da yazdığım eski sohbetlerin devamı olan sohbet sekmesinden anladım .. Forumtagram için haber vermek istemiştim skype gerçekten kullanmıyorum hesabım var ama forumlarda zaten görüşme iletişim olduğu için çokta girdiğim söylenemez telefonumda yok zaten onun için ..

Ben skype sohbetlerini silerim önemli yada önemsiz SS ci birisi değilim ama bir kaç sohbet kalmış devamına yazdım onay bekleniyor ibaresi çıkıyor.. Oysa kullanılan aktif skypeleri başka hesaptan eklesem kabul edilecek yani..

En son tamam iki gözüm eyvallah emmoğlum diye sohbeti bıraktığım kişilerin bu hareketleri demek ki ben forumdayken kanka samimi' forumdan gidince yallah enayi oluyor..

İlginç yaratık ve varlıklarla aynı gemilerde rota'larda yol alıyoruz allah sonumuzu hayır etsin ..

Herkesle konuşulmaz, samimi olunmaz ve insanlara güvenilmez.
Benim forumlardan arkada konuştuğum 2 kişi vardır, gerisi forumlarda konularda yazıştıklarım.
Yani senin gibi olmadığım için dert olmuyor bana, sanada yapma diyorum ama dinleyen kim. :D
Mesela 3 kişiydi birini silktir ettim 2 kişiye düşürdüm, kafam rahat kimseye eyvallahım yok.
Dost olana dost, düşman olana düşman olurum no problemo. :T:
Hele forumlardaki çoğu kişinin ilişkisi çıkar ilişkisi daha anlayamadın mı.

Herkesle konuşulmaz, samimi olunmaz ve insanlara güvenilmez.
Benim forumlardan arkada konuştuğum 2 kişi vardır, gerisi forumlarda konularda yazıştıklarım.
Yani senin gibi olmadığım için dert olmuyor bana, sanada yapma diyorum ama dinleyen kim. :D
Mesela 3 kişiydi birini silktir ettim 2 kişiye düşürdüm, kafam rahat kimseye eyvallahım yok.
Dost olana dost, düşman olana düşman olurum no problemo. :T:
Hele forumlardaki çoğu kişinin ilişkisi çıkar ilişkisi daha anlayamadın mı.
Nasıl çıkar ilişkisi ben bişey çıkarıp göstermedim ki aman neyse.. Bu arada No PROBLEMO daha dün kullandım ... Bingooo Düştün elime zalımın kızı..

Yani o kadar çokki önce samimi olup sonrasında kuyu kazanlar. Heleki forumlarda sanal alemde. Onun için kimseyle samimi olmamaya mesefeli olmaya gayret ediyorum..

Yani o kadar çokki önce samimi olup sonrasında kuyu kazanlar. Heleki forumlarda sanal alemde. Onun için kimseyle samimi olmamaya mesefeli olmaya gayret ediyorum..
Samimi olalım gel 20 tl vercem söz

Geri
Üst Alt