Forum sitelerine nerden düştünüz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 1,925
Copyright @ Charismax
Herkes bir şekilde başlamış sizin başlama olayınız ne? Kim nasıl nerden esti buralardasınız? Genel olarak forumları soruyorum

Forum dünyasına 2008 yılında giriş yaptım o günden beridir forumlarda cirit atmaktayım :W::haha:

Bilgisayarla çalıştığım için mecburen akşama kadar hep kurum hareketlerinde oluyoruz ve birçok yere bakabiliyoruz o nedenle rastlıyorum tabi bütün forumlara girme gibi bir durumum olmuyor buna vaktim yok

İlkokulda ödevlerimi yaparken forumlardaki paylaşımlardan yapıyordum, sonra ben de bildiklerimi paylaşayım diye üye oldum (9 yaşında ne biliyorsam ldkfjgd) oradan doğru devam etti, aşırı masum bir başlangıç. :D

Copyright @ Charismax
İlkokulda ödevlerimi yaparken forumlardaki paylaşımlardan yapıyordum, sonra ben de bildiklerimi paylaşayım diye üye oldum (9 yaşında ne biliyorsam ldkfjgd) oradan doğru devam etti, aşırı masum bir başlangıç. :D
Whatsap sohbet sekmesine sabitledim say bunu.. Masumiyete bak.. Masumiyetten genç kız doğmuş buralara.. Şimdi kök söktürüyorsun dimi forumlara 😂

Bu arada site isimlerini yazın sorun olmaz..

Whatsap sohbet sekmesine sabitledim say bunu.. Masumiyete bak.. Masumiyetten genç kız doğmuş buralara.. Şimdi kök söktürüyorsun dimi forumlara 😂

Bu arada site isimlerini yazın sorun olmaz..
Hahahah bilemiyorum o kadarını. :D
Site ismini hatırlayamıyorum ya, msxlabs vardı bi onu hatırlıyorum ama bir sürü yere üyeydim yine. En aktifi orasıydı benim denk geldiklerimden. :p

Yanılmıyorsam ilk üyesi olduğum forum PCnet forumuydu. Web arşivinden baktım 6 Nisan 2005'te üye olmuşum. O zamanlar forum nedir bilmiyorum öylesine bakınmak için girmiştim. :D

2009 yılında kardeşim bir foruma giriyordu. Bazen gösteriyordu bak böyle diye, merak edip daha sonra üye oldum.