Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Öncelikle teşekkür ederiz. Kimse beğenmek zorunda değil, bu forum bizim forumumuz ve adına biz karar veririz. Yok şu beğenecek mi, yok bu beğenecek mi diye bir düşüncemiz asla olmadı, olmazda. Başka forum sahipleriyle bizim düşüncelerimiz çok farklıdır. Onlar üye dolsun diye ölürken biz birbirimize yeteriz öyle bir derdimiz yok, hiç olmadı. Geleninde başımızın üzerinde yeri var sizler gibi. Kimseyi takan bir çift değiliz bilenbilir. Yoksa bende onların forum isimlerine bin tane kulp bulurum ama banane kendi tercihleri. Zaten sen demişsin ne olduklarını bizi ilgilendirmez. Beğenmeyen çıkış yapabilir, yada sürekli ziyaretçi olarak takip etmeyebilir. İçerikle ilgilenmeyip sadece isime laf edenlerin basitliğiyle uğraşamayız.ben çok beğendim instagramın çakması demişler bunu diyen kıskananlardır. Her bulduğun şeyin karşılığı vardır diğer forumlar gibi instagram dünya çapında en iyi yerde olan bir sosyal uygulamadır dünyaya hitap ediyor. Bu insanların bulduğu forum isimleri neye hitap ediyor bilmiyorum hepsi çok basit isimler ayak bastığın yerin adını alıp forum açıyorlar çok basit çok amatörce.ciddi olarak ben çok beğendim çünkü çok yaratıcı instagram, telegram, forumtagram dünya sıralamasına girmiş uygulama gibisiniz.
allah yolunuzu açık etsin kimseye aldırmadığınız sürece en iyisi olacaksınız. Başarının bir yoluda buradan geçer.
![]()
Bu gerçek bir projedir.. Biz forum değiliz açıklamalarımı iyi okuyun.. Bir site var bu site forumtagram sitesi.. Böyle anılacak orayı düzelteyim anlaşılır olsun.. İki anahtar kelime verdim orta seviyede.. Yarışmadan yarışı yine kazanıyoruz bunu defalarca yaptım gerek yok bu bir PROJE'ben çok beğendim instagramın çakması demişler bunu diyen kıskananlardır. Her bulduğun şeyin karşılığı vardır diğer forumlar gibi instagram dünya çapında en iyi yerde olan bir sosyal uygulamadır dünyaya hitap ediyor. Bu insanların bulduğu forum isimleri neye hitap ediyor bilmiyorum hepsi çok basit isimler ayak bastığın yerin adını alıp forum açıyorlar çok basit çok amatörce.ciddi olarak ben çok beğendim çünkü çok yaratıcı instagram, telegram, forumtagram dünya sıralamasına girmiş uygulama gibisiniz.
allah yolunuzu açık etsin kimseye aldırmadığınız sürece en iyisi olacaksınız. Başarının bir yoluda buradan geçer.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.