Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Hata Sanılan URL Girişleri - Üyeliğim Yeniden Giriş İstiyor

Charismax

Fastcore
Sitemizin url yapısı alışıldıkların dışında iki yönlüdür..
Xenforo yapısı gereği aslında
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
şeklinde tasarlanmıştır.. Sanırım bu https gelişi ile xenforo 1.5' ten bu zamana kadar vardı.. Sıfır kurulumlar bu şekildedir..

Ben bunu
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
' şeklimde ana URL' olarak yaptım.. Bunun bir gayesi var benim tarafımdan; onu yazmak istemiyorum..
Ana sayfa ve tıklana' bilir olan her alan www içerir.. Diğer yönlendirmeler
' şeklinde çevirir kendisini.

Bu nedenle Giriş' leriniz bir url'den diğer url olarak çıkış verir.. Bu bir hata veya yapılandırma sorunu değildir.. Çünkü malumunuz url yolunu değiştirmek panel'den 3 harf silmeye bakar..

Bu durumu çerez tutma ile yeni geçilecek olan hosting'de halledeceğim..
Düzenleme olarak değil hata olarak başka bir durum varsa bildiriniz.. Yapamayacağımız şekil yoktur.. Şunu bilmeniz için bu konu açıldı.. Yapılan her hareket her işlem bilinçlidir.. Hatta yardım isteyen olursa zamanım ve o ' an musaitsem yardımcı olmaktan mutluluk duyarım..

İyi forumlar..

Geri
Üst Alt