Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Nasıl olmadı? Dostların zehirsiz miydi?Hayır böyle bişey olmadı
Yaaa aklıma gelmedi dostlardan olmaz mı? Vallahi olduNasıl olmadı? Dostların zehirsiz miydi?
Sen normalde bu saatler de uyurdun hayırdır kime aşık oldun?Yaaa aklıma gelmedi dostlardan olmaz mı? Vallahi oldu![]()
Yok ya master şef izliyorum yarın tatil yaSen normalde bu saatler de uyurdun hayırdır kime aşık oldun?
Hmm enişte şef demek ... Tamam kolay gelsinYok ya master şef izliyorum yarın tatil ya
Değişik tüyolar oluyor tv de başka bişey yok iyi ya yürüyoz geliyoruz sıkıcı haftaya bişey olmazsa biraz tatil yapacazHmm enişte şef demek ... Tamam kolay gelsin
Bende bi an evleneceksin sanmıştım sevindiydim.. Neyse bakalımDeğişik tüyolar oluyor tv de başka bişey yok iyi ya yürüyoz geliyoruz sıkıcı haftaya bişey olmazsa biraz tatil yapacaz
Yok öyle şeyler cıssss paramızı yiyelimBende bi an evleneceksin sanmıştım sevindiydim.. Neyse bakalım
Sana sokarız pardon seni sokarız jflddlFatihus Nesilis adlı bir canlı tarafından ısırıldım