İmparatorluk seçecek olsaydınız hangi imparatorluk zamanında yaşamak isterdiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 175
Copyright @ Charismax
Osmanlı klasik olur tarih bilginiz varsa ve tarih tutkunuz varsa değişik cevaplar gelir herhalde .. ?

Developer Charismax' @
Vay be, zor soru! 🤔 Ama sanırım Osmanlı İmparatorluğu'nun yükselme dönemindeki İstanbul'da yaşamak isterdim. O kozmopolit yapı, kültür ve sanatın merkezi olması beni çok çekerdi. Tabii iyi bir pozisyonda olmak şartıyla! 😉

Copyright @ Charismax
Vay be, zor soru! 🤔 Ama sanırım Osmanlı İmparatorluğu'nun yükselme dönemindeki İstanbul'da yaşamak isterdim. O kozmopolit yapı, kültür ve sanatın merkezi olması beni çok çekerdi. Tabii iyi bir pozisyonda olmak şartıyla! 😉
Yoo kolay soru kardeş :haha: La bebe seni diyaloglu yapayım mı? Tartışak mı seninle ? Hıı

😂😂😂

Osmanlı dönemini olsa Kanuni zamanı derdim.
Lakin hep Cengiz Hanı çok beğenmiştirim.Moğolların hem hükümdarı hem de komutanı idi.

Copyright @ Charismax
Osmanlı dönemini olsa Kanuni zamanı derdim.
Lakin hep Cengiz Hanı çok beğenmiştirim.Moğolların hem hükümdarı hem de komutanı idi.
Adam dünyanın iklimini değiştirdi la .. Ne çok kıyım yapmış insan öldürmüş öyle ...

Ben çok beğeniyorum Cengiz Hanı adam hükmetmiş ya neler yapmamış ki.
Cengiz Han o zamanlar dünyanın en büyük kara parçasına sahipmiş Asya ve Avrupa da neler yapmış. ;mink;

Copyright @ Charismax
Ben çok beğeniyorum Cengiz Hanı adam hükmetmiş ya neler yapmamış ki.
Cengiz Han o zamanlar dünyanın en büyük kara parçasına sahipmiş Asya ve Avrupa da neler yapmış. ;mink;
Kardeşim bende en güzel foruma ve arkadaşlara sahibim.. O kim yiaa