Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İş yerinde erkek arkadaşlarıma ped var mı diye soruyorum!

Charismax

Vasy
Bir kaç ay önce aşinasınızdır sosyal medya da vardı bir ünlü diyordu..

Ben bu soruyu ben her şeye açığım olarak algılıyorum.. Sen sabah 5 sendromu için arkadaşlarına yardım ediyor musun?

Salağın önde gidenleri işte böyleleri

İnsanlar nasıl bu hale geldi ya. Vallahi edep kalmamış. Birde bunu güzelleştirip kadınlar üzerinden acıtasyon ve sosyal mesaj mallığına çevirdiler. Bizde kadınız bize neden normal gelmiyor.

Tamam her ay hasta olmak bizler için gayet normal bunda utanılacak birşey yok yaradılış böyle kimsede bilmiyor değil herkes biliyor. Ama bu kadar açık saçık da yaşanmaz bu ya. O iş yerlerinde kadınlar yok mu da erkeklerden istemeyi normalleştiriyorsunuz? Sen yanında taşırsan yada kendine ait bir alanın varsa çekmecene koyarsın sürekli durur bu kadar basit. Modernlik diye diye ahlaksızlaştınız iyice. Biz iş yerinde kendimizde yoksa bile kadınlardan isterdik gidip bir erkeğe pedin var mı demezdik erkek ne alaka abi yakında erkekleride ay başı yaptırır bunlar. :D Mantığı olmayan şeyin reklamını nasıl yapabildiniz helal olsun. :D Adamın karısı varsa herhalde şey diyordur aşkım bana ped alsana ben almaya utanıyorum iş yerine götürecem kadın arkadaşlarımız isterse vermem lazım. Harbi trajikomik rezillik. :D

Ped demişken bir mallık da geçen instagram da vardı...

Erkekler regl olsaysı demişler resim paylaşmışlar erkekler kan işiyor duvarlara yazı falan yazıyorlar.. Bende yazdım kadınlar işediği yerden olmuyor ki ne alaka erkeklerin olması için başka kanal yolu olması lazım.. 7 k beğeni aldı yorumum.. Biride bana akıllı kadın yazmış... Kadın değilim lan ben dedim

Ped demişken bir mallık da geçen instagram da vardı...

Erkekler regl olsaysı demişler resim paylaşmışlar erkekler kan işiyor duvarlara yazı falan yazıyorlar.. Bende yazdım kadınlar işediği yerden olmuyor ki ne alaka erkeklerin olması için başka kanal yolu olması lazım.. 7 k beğeni aldı yorumum.. Biride bana akıllı kadın yazmış... Kadın değilim lan ben dedim
Agshsjskskd.

Geri
Üst Alt