Demedi deme ibrahim.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Bence de ne bu böyle (:Hoş geldin kapatırsa bende gelmem.![]()
Hoş buldum.Hoş geldiniz
Vedo herkesi çağır kardeş kim nerdeyse gelsin.. Bu'güne kadar davet etmedim kimseyi burada ediyorum.. 10 yıl kafaya koydum herkesi burada everecez..
Hoş geldin..![]()
Bak son cümlen hoşuma gitti.. İyi oku anlamadıkların anlaması gerekenlere..Bence de ne bu böyle (:
Hoş buldum.
Vedat giremez desen yine girerdim davete gerek duymadım daBenim ekibin hepsi fosil oldu. Milleti tekrar foruma alıştırmayalım
Sana da güvenemeyiz ki kapatırsın falan
![]()
Sıkıldım burası kasıyor msn var mı ?Bak son cümlen hoşuma gitti.. İyi oku anlamadıkların anlaması gerekenlere..
Sıkılmadın mı kaliteli insan görmek için her'gün aynaya bakmaktan..
Sıkılmadın mı teknik bilgi duyurusu açıp anlamayanlara alkışlatanlardan..
Sıkılmadın mı bu son diyip gidip gelen tilki baz'lardan..
Sıkılmadın mı para verip yükselmeye çalışıp ben yaptım diyen insan tatavalarından..
Sıkılmadın mı kardeş her yerde hekes'in olupta aslında ben yokum demelerinden?
Forumtagram 10 yıllık süreci devirecek bu bir gerçek proje.. Siz forumcular bölüm olarak bu arayüzdesiniz şuan bu genel forum.. Kategori tamamlandığında tam genel ve paylaşım forumu olacak..
Yerini al buralar değerlenecek .. Zaman uzun kısa bilemem hatıralar kalacak burada .. Neslihanın kocası fatih demişti'de arsa almamıştım haklıymış dersin ..
Kasmaz kasmaz.. Antremanlı burası.. Sen arsayı al gerisine karışma.. HahaSıkıldım burası kasıyor msn var mı ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.