Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Artık o işler sprey MaykTemizlik kovası olmayanından.![]()
Hala devam ediyorArtık o işler sprey Mayk
Hangi mezarlık? Şimşik miydi adı öyle bir mezarlık vardıNe kötü şeyler be ….
Zamanım yok sabah sabah ama yinede kısadan anlatayım.
Her hafta sonu benimle yaşayan kız kardeşimle annemin mezarına gider çiçeklerini sular temizlerdik temizliği çok severdi yeri mezarlığın giriş kapısına çok yakın ve bekçi kulübesi görüyor aslında öyle görünesi yerde.
Kardeşime demiyordum korkmak değil ama insan çekiniyor orada sıkça böyle yalama şekeri kılıfı gibi şeffaf şeyler yerlerde oluyordu ben öyle sanıyordum.
Sonra öğrendim ki kötü şeymiş içine bişeyler konup çekiliyormuş kuzenim uyardı bir daha yalnız gitmeyin ben sizi götürürüm demişti onun işi olunca bekçiyi kapıya çağırıyorum böyle bir durumla karşılaşmamak için.
Bekçiye sordum hanfendi bende akşam saat beş olunca ayrılıyorum burdan o zaman içiciler buralarda dolanabilir demişti.
Her türlü bulup türlü şekillerde kullanılıyor demekki
Hey allahım ya dur bakalım be kardeşim ne biliyorsun cevap vermeyeceğimi .@İlkiz ben soru sorunca niye sorularım hava da kalıyor ? Bu 100 olmuştur daha sana soru yok
La tam adı neydi? Şimşik mi şilkik mi onu diyemedimHey allahım ya dur bakalım be kardeşim ne biliyorsun cevap vermeyeceğimi .
Dediğin yer değil tabiki bu sorun birçok mezarlıkta oluyormuş .
Sorma napalım![]()