Belkide oda duymamıştır ne bilsin kiKafiyeli olsun diye uydurmuşlardır.@Dea Dia sen duydun mu skdj
Kendisi Malatyalı belki kulağına gelmiştir diye dedim.Belkide oda duymamıştır ne bilsin ki

Gördüm mü kınadı işte kız konuyuBu konuyu kınıyorum.![]()

Şaka bi yana, bunu Malatyalılar kullanıyor. Malatyalı değilsen malsın gibisinden ama herkes biraz farklı kullanıyor ve düşünüyor. Şakasına yaptım onu.Gördüm mü kınadı işte kız konuyu![]()
Bizde küçükken söylerdik, “mal mısın yoksa Malatyalı mısın?”Her Malatyalının kayısı bahçesi yoktur. Bırakın şu düşünceyi sjsjsjsMalatyalı arkadaşımız var kayısı gönderenimiz yok... Bu şey gibi çorapçı adamım ama ayağıma çorabı parayla başka yerden alırım..
Evet ama o memleketin havası değmiş çürük çarık iki meyvenin lafı olmazHer Malatyalının kayısı bahçesi yoktur. Bırakın şu düşünceyi sjsjsjs
Tamam söz, kayısı zamanı gidersem gönderirim.Evet ama o memleketin havası değmiş çürük çarık iki meyvenin lafı olmaz![]()

Gidersin ama bu seferde unuttum yok misafirdim falanlar filanlar... Ahh ahhhTamam söz, kayısı zamanı gidersem gönderirim.![]()