Mesleğine Saygı Duyan Kendi İşini Yapan Dilenci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 3,422
Copyright @ Charismax
@Supervisor yapalım seninle bu işi.. Bursa tam merkezi ordan istanbul çanakkale yolumuzu buluruz kanka lan.. Şahıs şirketi falan boşuna uğraşırız.. Adam ne güzel taktik veriyor bulalım bu yiğidi..

Konudan bağımsız, Edis’e benzemiyor mu? :D
Ne güzel anlatıyor.:D

Copyright @ Charismax
Adam karizma geldi gözüme edis bunun getir götürünü yapar sürekli işi var adamın.. Harbi sermayesiz güzel .. Haha

Copyright @ Charismax
Aklımızı karıştırıyor.:D
Ben zaten alıştım biraz pandemi'den bu yana eş dosttan hayır göremeyince.. Başlarız 😂
Şaka maka bu dilencilik olayı çok kötü inanç sömürüsü.. Alışveriş yapayım dersen samimice tamam demezler... Bunların gerçekleri var görüyorum ama piyasa hep meslek tarzı oldu artık.. Allah gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etsin .. Bana bir 20 tl göndersene ?

Ben zaten alıştım biraz pandemi'den bu yana eş dosttan hayır göremeyince.. Başlarız 😂
Şaka maka bu dilencilik olayı çok kötü inanç sömürüsü.. Alışveriş yapayım dersen samimice tamam demezler... Bunların gerçekleri var görüyorum ama piyasa hep meslek tarzı oldu artık.. Allah gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etsin .. Bana bir 20 tl göndersene ?
Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.:p
At ayben :D

Copyright @ Charismax
Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.:p
At ayben :D
Almadım de'de güleyim anca verirdim kozu kullanın... Bırak bu işleri kayısı tüccarı biz senin tezgahından kurtlu kayısı alıp komposta yapmıştık!
Tamam atarım..

Almadım de'de güleyim anca verirdim kozu kullanın... Bırak bu işleri kayısı tüccarı biz senin tezgahından kurtlu kayısı alıp komposta yapmıştık!
Tamam atarım..
En güzel komposto kurtlu kayısıdan olur zaten, bunu gerçek kayısı gurmeleri bilir sadece.:D