Okul çıkışı büyük kavga

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 1,171
Copyright @ Charismax
Cuma günleri etkinlik gibi hep o gün kavga çıkardı.. Kız kavgası

bizim zamanımızda izlemesi güzel oluyordu çünkü ertesi günü o kavga edenleri sarmaş dolaş görebiliyorduk. Şimdiki çocuklar en ufak kavgada birbirlerini öldürüyorlar.

Copyright @ Charismax
Şimdi pek kavgaya gerek olmuyor.. Tuvaletlerde paylaşımlı hosting yapıyorlar...

Ortaokul da bi kız bana baya takıktı sebebi de bunun sevdiği bi çocuk varmış, çocukta benden hoşlanıyormuş, bunu duyunca bana takmış baya ama benim haberim yok. Sürekli beni rahatsız falan ediyordu arkadaşlarıyla ben de ya sabır çekip yoluma bakıyordum. Bir gün okul çıkışında eve giderken bi arkadaşıyla önümü kesti ileri geri konuştu. O ana kadar benim çocuktan haberim bile yok. Yine bulaşmadım bir şey demedim. Beni ittiler yere düştüm ondan sonra film koptu ben de. İkisini de bi güzel dövmüştüm yoldan geçenler ayırdı zor aldılar elimden. Yani damarıma basılmadığı sürece sözlere pek aldırış etmezdim yoluma devam ederdim. Fiziksel temas oldu mu çok pis döverim. Bu yüzden erkek dövmüşlüğüm bile var.

Copyright @ Charismax
Ortaokul da bi kız bana baya takıktı sebebi de bunun sevdiği bi çocuk varmış, çocukta benden hoşlanıyormuş, bunu duyunca bana takmış baya ama benim haberim yok. Sürekli beni rahatsız falan ediyordu arkadaşlarıyla ben de ya sabır çekip yoluma bakıyordum. Bir gün okul çıkışında eve giderken bi arkadaşıyla önümü kesti ileri geri konuştu. O ana kadar benim çocuktan haberim bile yok. Yine bulaşmadım bir şey demedim. Beni ittiler yere düştüm ondan sonra film koptu ben de. İkisini de bi güzel dövmüştüm yoldan geçenler ayırdı zor aldılar elimden. Yani damarıma basılmadığı sürece sözlere pek aldırış etmezdim yoluma devam ederdim. Fiziksel temas oldu mu çok pis döverim. Bu yüzden erkek... dövmüşlüğüm bile var.
Bende fiziksel temas olunca delleniyorum bak bu özelliğini yeni öğrendim 😂 Kavga eder tartışırım ölümüne ama fiziksel bir ittirme bile konuyu kapatır ahiret defterini açtırır bende öyle... Bak amel demedim ahiret dedin o derece.

Bende fiziksel temas olunca delleniyorum bak bu özelliğini yeni öğrendim 😂 Kavga eder tartışırım ölümüne ama fiziksel bir ittirme bile konuyu kapatır ahiret defterini açtırır bende öyle... Bak amel demedim ahiret dedin o derece.
Sevmesem de tanıdık ve samimi arkadaşa çok ses etmem ki önceden uyarırırım bilirler yine de bi iki yapıldığında ya sabır çeker üçüncü de kavga ederim. Tanımadığım birisi direkt fiziksel temas ve el şakası yaparsa başlarında yıldızları döndürebilirim. :D

Neyi yeni öğreniyon la hatırlarsan bana kaç kere el şakası yaptığın da içimden canavar çıkmıştı sinirden delirmiştim nasıl hatırlamazsın. Terlikte dövmüştüm seni. :haha:

Copyright @ Charismax
Sevmesem de tanıdık ve samimi arkadaşa çok ses etmem ki önceden uyarırırım bilirler yine de bi iki yapıldığında ya sabır çeker üçüncü de kavga ederim. Tanımadığım birisi direkt fiziksel temas ve el şakası yaparsa başlarında yıldızları döndürebilirim. :D

Neyi yeni öğreniyon la hatırlarsan bana kaç kere el şakası yaptığın da içimden canavar çıkmıştı sinirden delirmiştim nasıl hatırlamazsın. Terlikte dövmüştüm seni. :haha:
Terlikten kaçarım ağa çocukluk piiiiissskolokijiai