Babamız bizim icin bu hayattaki gücü ve güveni temsil eder. Hayata karşı sağlam duruşumuzu, para akışımızı, cesaret , dayanıklılık gibi konuları, eril enerjimizi etkileyen babamızla olan bağımızdan gelir .
Eger hayatınızda bu konularda SORUNLAR varsa babanızla aranızdaki negatif bağı şifalandırmanız gerekir.
Şimdi goözlerinizi kapatın ve babanızı karşınızda görün ve aşağıdaki cümleleri babanız karşınızda gibi ona söyleyin 
“Baba aramızda sevgi olmayan tüm bagları negatif duygu, düşünceleri ve yargıları şifa bulması icin serbest bırakıyorum.
Senin duyguların sana benim duygularım bana senden duygusal olarak özgürleşiyorum.
Senin düşüncelerin sana benim düşüncelerim bana senden düşünce olarak özgürlesiyorum.
Senin inancların sana benim inanclarımı bana senden inancsal olarak ozgurlesiyorum
Ben senin kaderini devamı degilim senden kadersel olarak ayrısıyorum.”( bu metni telefonunuza ses kaydı olarak alın ve imgelemeyi yaparken acıp tekrar edin)
Lutfen calısmanın sonunda babanızın size verdigi kadersel elbiseyi uzerinizde görün ve o elbiseyi çıkarın atese atıp yakın.
Ve onun gozlerine bakıp,
Seni seviyorum
Lütfen beni affet
Tesekkur ederim
Özür dilerim
Cümlelerini hissedinceye kadar söyleyin.
Şifa olsun