Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

KONTROL ETME İHTİYACİ

Kontrol etme ihtiyacı bilinçaltımızın güvenlik arayışından doğar. Belirsizlik korkusu, geçmişte yaşadığımız güvensizlikler veya kaybetme endişesi bizi her şeyi kontrol etmeye yönlendirir. Kontrol etme ihtiyacının altında sadece güvenlik ihtiyacı değil, aynı zamanda her şeyin en doğrusunu ben bilirim inancı da bulunur. Zihin tek bir doğru olduğuna ve bunun kendi bildiği yol olduğuna inanarak kontrol mekanizmasını devreye sokar. Oysa hayatın tek bir doğrusu yoktur ve her şey kendi akışında, olması gerektiği gibi şekillenir. Kontrolü bırakmak, sadece güvenmek değil aynı zamanda hayatın sunduğu farklı olasılıklara da alan açmaktır. Gerçek güç, kontrol etmekte değil, akışla uyumlanmaktadır.

🌀 Arınma

Kontrol etme ihtiyacını seçen parçamı görüyorum ve sevgiyle kabul ediyorum. Hayatta her şeyi kontrol etme, olayları ve insanları yönetme ihtiyacı duyma hakkına sahibim. Hayatta akışa güvenme, belirsizliği kabul etme ve her şeyin olması gerektiği gibi şekillendiğine inanma hakkına da sahibim. Hem kontrolü hem de teslimiyeti kabul ederek içimdeki savaşı bitiriyorum. Şimdi sıfır noktasındayım ve kendimi koşulsuz sevgiyle kabul etmeyi, akışa güvenmeyi, hayatın beni desteklediğini fark etmeyi seçiyorum.

Kontrol etmeyi seçen, her şeyin en doğrusunu bildiğini düşünen, kontrol ederek güvenli hissetmeye çalışan, kontrol sayesinde fayda elde eden, kontrolün tek çözüm olduğunu sanan, kontrol etmezse her şeyin kötü gideceğine inanan parçalarımı oluşturan ve sürdüren içimdeki, bana, aileme, atalarıma, ruh grubu üyelerime ve insanlığa ait tüm anılar, veriler, inançlar, duygular, düşünceler, enerjiler, algılar, örüntüler, yargılar, programlar, anlaşmalar, sözleşmeler, kabuller, deneyimler ve hafızalar… Hepinizin sorumluluğunu şimdi %100 üstleniyorum. Sizi daha önce görmediğim ve kabul etmediğim için özür dilerim. Lütfen beni affedin. Açığa çıkarak bana bu dönüşüm şansını verdiğiniz için teşekkür ederim. Bir parçam olduğunuz için sizi seviyorum.

Size verdiğim tüm katkıyı geri alıyor, saf sevgiye ve ışığa dönüştürerek yeniden bütünlüğüme katıyorum. Seni seviyorum. Özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim.

Ho'oponopono an’dan an’a Ho'oponopono.

❓ Sor ve Bırak Soruları

Bugün kendinize şu soruları sorun ancak yanıt aramayın. Sadece soruyu sorup bırakmak ve üzerinde düşünmemek bilinçaltınızın yanıtları araması sürecini başlatacaktır.

Bugün her şeyi kontrol etmeye çalışmak yerine akışa bırakmayı seçseydim kendimi nasıl hissederdim?

Bugün her şeyin zaten olması gerektiği gibi olduğuna inansaydım hangi konularda kontrolcülüğü bırakırdım?

Eğer kontrol etmeye hiç ihtiyacım olmasaydı hayatım nasıl olurdu?

Bugün her şeyin benim için en doğru şekilde ilerlediğini bilseydim hangi yüklerimi bırakırdım?

✨ Olumlama

Bugün aşağıdaki olumlamayı 40 kez sesli olarak tekrar edin.

" Hayat beni harika bir yere götürüyor ve ben bu yolculuğun tadını çıkartıyorum."🙏🏻

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt