Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
NİYET MANİFESTOSUŞu anda tüm dileklerim gerçekleşiyor.Ben çok şanslıyım.Evrenin tüm şans ve mucizelerini hayatıma çekiyorum.Arzu ettiğim her şey kolaylıkla hayatıma geliyor.Ben bolluk ve bereket içindeyim.Ben bolluk, zenginlik içindeyim.Hayatımda tüm çözümler bana kolaylıkla gelir.Huzurluyum, güvendeyim.Şükürler olsun, tüm isteklerime kavuştum.Kendime güveniyorum, hayatın akışına güveniyorum.Hayatımda her şey yolunda gidiyor.Şans ve mucizeler daima benimle.Çok şükür, sağlıklıyım, mutluyum, huzurluyum, güvendeyim.Önemli Hatırlatma:Sekansları okurken ne için okunduğuna niyet edilmeli ve niyette kalınmalıdır.Oldu enerjisinde kalalım, inanalım ve pozitif düşünelim.Uygulama:Rakamları tek tek okuyun. 17 saniye odaklanın.Ve manifestodaki niyetleri 11 kez tekrarlayın.21 gün boyunca her gün bu uygulamayı yapın.
NİYET MANİFESTOSU
Önemli Hatırlatma:
Uygulama: