Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Paylaşımların kaldırılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H2o

4 SK
Paylaşılan konular da

Resim
Amatör müzik
Yazı

Gibi amatör veya değil hiç bir konu rica üzerine kaldırılmayacaktır..

En nefret ettiğim şeydir..

Yine amatör bir şeyler olacak ve olur rahatsız olan yasal yönlerde haklarını araya'bilir..

Sezen aksu
Tarkan
Gibi v.s daha sanatçıların yaptığı şarkılar'da ismi geçen milyonlar var.. Kıçı kırık sanal beyinlerin oluşturduğu alınganlık stratejisi ve sömürüsüne artık kulak asılmayacaktır..

Nick geçirmeden serbest atış yaparsın.
Sonra da vay efendim alındın mı kıçı kırık vs vs.
İnsan gibi gelip sizinle konuştum ve sildiniz.
Şimdi neden böyle bir konu?
Foruma üye mi çekmek amaç?
Bir zamanlar öyleydi. Ne kadar olay varsa o kadar üye gelir mantığı.
Ama uyandırayım sene 2025.
Bilmem kaç tane forumu açıp kapadınız.
Ve tek yaptığınız sağa sola sallamak.
Vasıfsızsınız.
Ve vasıfsız sitenizde herhangi bir şekilde bir daha iftira ve karalama olursa uğraşırım.
Ben kimseye benzemem.
Bir süre forumları bıraktım diye herkes unutmuş.
Hatırlatırım.. Zor değil.

Şimdi vasıfsız sitenizden banlayın beni.
Nickimi Chiron yaparak.
Bu benim onur madalyam olacak.
Hadi bb.

Vasıfsızsınız.
Ve vasıfsız sitenizde herhangi bir şekilde bir daha iftira ve karalama olursa uğraşırım.
Ben kimseye benzemem.

Nickimi Chiron yaparak.
Hadi bb.
Kızım sen ağır şizo musun? Derdin ne hayırdır? O olaylara iftira dediğin için sildim ben müziği Fatihe kalsa sen kimsin seni mi sallar.
Her açılan konuyu üzerine alınıyorsan denilenler doğrudur. Havadan nem kapıp kapıp gelme. Yaran var ki gocunuyorsun. Bak bu konuyu bende şimdi gördüm. Ayrıca birşeyleri sildirmek için gelende tek sen değilsin.

Zamanında yediğiniz hurmalar şimdi bir yerlerinizi tırmalıyor galiba.
Bu sefer ben senin gibi neyse sözüm var dökmeyecem masumu oynayın siz.
Vasıfsızların toplandığı yerler belli çöplüğüne git.
Söyle ipinide sıkı tutsunlar koparıp koparıp geliyorsun.
Hadi yaylan.

• Beğendim
Tepkiler: H2o
Vasıfsızsınız.
Ben kimseye benzemem.

Nickimi Chiron yaparak.
Hadi bb.
Sen ne diyon ya ? Öğretmenim ben öğrencilerim var derken öğrencilerine forum dersi mi verecen ? Sen git otel odasınsa mantıklı işler çevir kendine göre, yıl 2025 beynin 85 li yılların ergenliği .. Kemik atmadım havlıyorsun burada.. Site mülkü benim kurallar benim beste benim sözler benim sen kimsin vasfın ne ? Edebiyat yaparak mantık ilişkisi diyip diyip erkeklerle otel odasın da görüşüp buraya gelip olgun kız profili mi oluşturuyorsun ? Üye derdi yok dışarı'dan takip eden sen gibi meraklılar oldukca biz alacağımız hiti alıyoruz zaten kafan foruma sanala çalışıyor belli.. Yaptığım duyuruya bak yazdığın mantıksızlığa bak yaran varsa tuz bas ben bastım geldin, kavlatırsam duramazsın.. Git şimdi otel fiyatı araştır apartlar daha uygun bi ara çalıştım ..

Kızım sen ağır şizo musun? Derdin ne hayırdır? O olaylara iftira dediğin için sildim ben müziği Fatihe kalsa sen kimsin seni mi sallar.
Her açılan konuyu üzerine alınıyorsan denilenler doğrudur. Havadan nem kapıp kapıp gelme. Yaran var ki gocunuyorsun. Bak bu konuyu bende şimdi gördüm. Ayrıca birşeyleri sildirmek için gelende tek sen değilsin.

Zamanında yediğiniz hurmalar şimdi bir yerlerinizi tırmalıyor galiba.
Bu sefer ben senin gibi neyse sözüm var dökmeyecem masumu oynayın siz.
Vasıfsızların toplandığı yerler belli çöplüğüne git.
Söyle ipinide sıkı tutsunlar koparıp koparıp geliyorsun.
Hadi yaylan.
Lan konu onunla ne alaka şizofren midir nedir aq

Bütün şizolarda bizi buluyor harika ya. :D Bir insan üzerine alınıyorsa yediği boku vardır. Havlıyorsa bilmeden taşı doğru yere atmışsın demektir. Bi bitmiyorlar

Bu arada keyfi kapattığımız sitelerden bile kendilerine birşeyler çıkarma derdindeler abi harbi hasta bunlar ahahaha. :D Yıllardır dedik biz karı koca kalsakta birbirimize yeteriz siz gidin üye dilenciliği yapın. Bize söyledikleri her bokun başrolündeler atara gidere bak fkldjgfdlh

• Beğendim
Tepkiler: H2o
Bütün şizolarda bizi buluyor harika ya. :D Bir insan üzerine alınıyorsa yediği boku vardır. Havlıyorsa bilmeden taşı doğru yere atmışsın demektir. Bi bitmiyorlar
Bu arada keyfi kapattığımız sitelerden bile kendilerine birşeyler çıkarma derdindeler abi harbi hasta bunlar ahahaha. :D Yıllardır dedik biz karı koca kalsakta birbirimize yeteriz siz gidin üye dilenciliği yapın. Bize söyledikleri her bokun başrolündeler atara gidere bak fkldjgfdlh

Hepsinin sürüsüne... Koy geç

Şaka galiba bu gerçekten niye yazılan herşeyi üstünüze alıyorsunuz. Anlamadım. Burda genel bir duyuru yapılmış o kadar. Yani insanlar neden böyle illa kavga edicek yer arıyor. Eğer etmek istiyorsan gerçek hayatta görüş bakalım bu lafları o insanlarla karşılaşınca söyleyebilicekmisin .Burda klavye artisliği yapmak kolay bide gerçekte tanış bakalım noluyor. Ben söyleyimmi korkudan kaçıcak yer ararsın buda bir gerçek...

Şaka galiba bu gerçekten niye yazılan herşeyi üstünüze alıyorsunuz. Anlamadım. Burda genel bir duyuru yapılmış o kadar. Yani insanlar neden böyle illa kavga edicek yer arıyor. Eğer etmek istiyorsan gerçek hayatta görüş bakalım bu lafları o insanlarla karşılaşınca söyleyebilicekmisin .Burda klavye artisliği yapmak kolay bide gerçekte tanış bakalım noluyor. Ben söyleyimmi korkudan kaçıcak yer ararsın buda bir gerçek...
Valla seninle hiç sohbetimiz olmadı özeldede konuşmadık ama bizi iyi gözlemlemişsin helal kız sana. :D

Senide yandaş ilan ederler şimdi.. Sen bile olgunluğunca anlamışsın konuyu.. Konunun dedikleriyle hiç bir alakası yok ben trend forumu seneler önce bir mesajım silindi diye bıraktım bu bir duruştur .. Konu sahibine rica edilir silinir konu.. Bu kız DUYGU geldi sildik, konu mesaj benimdi çünkü .. Şimdi bu duyuru ile kendisini ifşaladı ne alaka abi?

Senide yandaş ilan ederler şimdi.. Sen bile olgunluğunca anlamışsın konuyu.. Konunun dedikleriyle hiç bir alakası yok ben trend forumu seneler önce bir mesajım silindi diye bıraktım bu bir duruştur .. Konu sahibine rica edilir silinir konu.. Bu kız DUYGU geldi sildik, konu mesaj benimdi çünkü .. Şimdi bu duyuru ile kendisini ifşaladı ne alaka abi?
Etsinler umrumda değil sallıyorum böyle şeyleri ben. Bu kızada diyceğim şu Allah akıl fikir versin ne diyim..

1. Fatihin yaptığı şarkıda "Duyguların bundan haberi var mı? Otel odasında çok duygulandım" sözünü üzerine alındı. Alınıyorsa vardır birşeyler. "Duygulanmak" kelimesine gitsin TDK dan baksın.

2. Bize gelip benim sizle sorunum yok sizi severim deyip, şarkıyı kaldırmak için uğraşıp, sonrada gelip burada yok vasıfsızsınız bilmem neysiniz diyor çelişkiye bakar mısınız. Bunlar laf yaptığını sanıp millete şov peşindeler arkada da bize gelip ağlarlar.

3. Bunların hiçbirini bu kadar insan bilmezken kendisini ifşa ve rezil ettiği için bir alkışı hak ediyor. Biz hiç efor sarfetmedik bu konuda kendisi başardı sağolsun.

4. Kulislerde konuları döndürüp döndürüp gaza gelince başkasının aklıyla anca kendisini böyle rezil eder işte.

5. Şarkıyı silme sebebim gelip ağladı kız iftira attılar dedi (doğrusunu biliyok ya neyse) benim karakterime yakışmaz deyip sildim yoksa seni kim sallar.

6. Ben böylelerine iyi davrandıkça sustukça boklarını örtmeye çalıştıkça. İlahi adalet; bunlar hak etmiyor senin iyiliğini deyip kendilerini ifşa ediyorlar işte.

7. Bugünde vicdanımız rahat çok şükür alayınız gelebilir sıkıntı yok.

8. Ama yinede sen böyle hemen çocuk gibi gaza gelme birde boyundan büyük laflar etme çocuksun daha. Olgun görünecem yazacam çizecem diye eniğin gtüne döndünüz iyice yapmayın. :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt