Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Rüya gördüm yorumlama bulamadım

Charismax

EsoEs
İnsan kendi rüyasına bile ne diye bakacağını bilmiyor çünkü rüyada duyguda yaşıyorsun şunu gördüm bunu görüm diye internetten bakarsak tam anlamı çıkmaz.. Ben yazayımda şeytan cin yorumlasın bari..

Hatunla karşılıklı masada oturuyoruz yemek yiycez mekan dış mekan ama masa balkondaki sigara içtiğimiz masa.. Yani ev ile bağlantılı masa evden mekan dışardan..

İki kişi daha var arabayla ya beraber gelmişiz yada rüyada öyle arabayla gelip yemek masamıza uğrayan bir çift lacivert eşortmanlı hafif kel sayılan bir adam tanımıyorum kankamız yada aile dostumuz gibi bir hal tavır var.. Hani gel otur beraber yiyelim gibicesinden birisi sanırım..

Yemeğe başlıycam elimde çatal kaşık var bunlar arabaya binip gidecekler ayaktalar ama bekliyorum bir türlü gitmiyorlar sanki yemeğe başlamamı beklerler gibi bi yemeğe başlayamadım gitmediler .. Hani misafir gelirde o an temek yiyemezsin gitmesini beklersin lokmanı almak için öyle bir durum.. Böyle uyanıyorum..

Anlam veremedim ama yemeğe başlayamamak duygusal olarak sıktı beni.. Gitsene abi rahatca yiyek dimi ya otur ya git ne bekliyon hadi görüşürüz diyip diyip :D

Anlamı ne bunun?

Olmasını istediğiniz bişey var zorluyordunuz engeller var gibi ufak tefek ama bir türlü gerçekleştiremiyorsunuz.

Beklemedesiniz ama sizin hayrınıza olacak bu iş zorluklar olsada.

(Annem olsa kesin böyle yorumlardı çok güzel yorumlardı benim rüyalarımı az çok öğrenmişim kendimce :( )

Olmasını istediğiniz bişey var zorluyordunuz engeller var gibi ufak tefek ama bir türlü gerçekleştiremiyorsunuz.

Beklemedesiniz ama sizin hayrınıza olacak bu iş zorluklar olsada.

(Annem olsa kesin böyle yorumlardı çok güzel yorumlardı benim rüyalarımı az çok öğrenmişim kendimce :( )
İnternerten olmuyor şunu görmek bunu görmek diye bakınca bir sürü detay oluyor anlatmadan olmuyor işte hayır olsun..
@Supervisor bu yoruma göre dediklerim olacak bir şekilde sende yorumla sende 😂

Rüya anlatılması iyi değildir. Karşıdaki kötü niyetli ve iyi olanı bile kötüye yorumlarsa sıkıntı olur. Anlatma yani.

Çet gepeteye sordum :D

Bu rüya, tamamlanmamış bir süreç veya beklenmedik bir engelle karşılaşma hissini yansıtıyor olabilir. Rüyadaki yemek, genellikle yaşam enerjisini, mutluluğu veya bir şeylerden tatmin olmayı simgeler. Ancak burada yemeğe başlayamamak, bir şeylerin seni ya da arkadaşını tam anlamıyla rahatlatmadığını, huzurla ilerlemesine engel olan bir durum olduğunu gösteriyor.

Misafir gibi görünen ama tam olarak tanınmayan çift, hayatına giren ya da etkileşimde olduğun insanları veya durumları simgeliyor olabilir. **Bu insanlar belirsiz ya da geçici olabilir ama bir şekilde sürecini etkiliyorlar.** Lacivert eşofmanlı, hafif kel adam ise otorite, sorumluluk ya da kafa karıştıran bir figür olabilir.

Özetle: **Hayatında tam anlamıyla keyif almanı, huzur bulmanı engelleyen bir şeyler var.** Belki bir konuda karar veremiyorsun, belki de dış etkenler seni beklemeye zorluyor. Ya da istemediğin bir şeyi yapmaya zorlandığın bir durumdasın. Rüya diyor ki: "Ya otur, ya git!" Yani hayatındaki bu belirsizliği netleştirmen gerekiyor.

Çet gepeteye sordum :D

Bu rüya, tamamlanmamış bir süreç veya beklenmedik bir engelle karşılaşma hissini yansıtıyor olabilir. Rüyadaki yemek, genellikle yaşam enerjisini, mutluluğu veya bir şeylerden tatmin olmayı simgeler. Ancak burada yemeğe başlayamamak, bir şeylerin seni ya da arkadaşını tam anlamıyla rahatlatmadığını, huzurla ilerlemesine engel olan bir durum olduğunu gösteriyor.

Misafir gibi görünen ama tam olarak tanınmayan çift, hayatına giren ya da etkileşimde olduğun insanları veya durumları simgeliyor olabilir. **Bu insanlar belirsiz ya da geçici olabilir ama bir şekilde sürecini etkiliyorlar.** Lacivert eşofmanlı, hafif kel adam ise otorite, sorumluluk ya da kafa karıştıran bir figür olabilir.

Özetle: **Hayatında tam anlamıyla keyif almanı, huzur bulmanı engelleyen bir şeyler var.** Belki bir konuda karar veremiyorsun, belki de dış etkenler seni beklemeye zorluyor. Ya da istemediğin bir şeyi yapmaya zorlandığın bir durumdasın. Rüya diyor ki: "Ya otur, ya git!" Yani hayatındaki bu belirsizliği netleştirmen gerekiyor.
Ama yemek yok görmedim yemek sadece yemek masasında yemeye hazır gibiyim ondan dedim direk muhattap sorulacak bişi yok.. Hani bazen rüya görürsün ama anlatılmayacak gibidir ama merakta edersin değişik

Geri
Üst Alt