Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu söz ve benzeri sözler ATATÜRK düşmanlarına karşı latifesel bir hiciv'dir.. Radikal kararlar alıp islam çatısı altında kanun çıkaran ülke ve devletler malesef 2025 Günümüz de hala mevcuttur..
Teknoloji gelişir ama kültür temel eğitimdir..
Özgürlüğü tatmış bir toplumu geriye dönük kapatamazsınız..
Bu söz ve benzeri sözler ATATÜRK düşmanlarına karşı latifesel bir hiciv'dir.. Radikal kararlar alıp islam çatısı altında kanun çıkaran ülke ve devletler malesef 2025 Günümüz de hala mevcuttur..
Teknoloji gelişir ama kültür temel eğitimdir..
Özgürlüğü tatmış bir toplumu geriye dönük kapatamazsınız..
Ballı çöreğim ülke kurulmadı sadece anasayadan bir madde değişti devletin dini islamdır kaldırıldı yerine laiklik getirildi var olan bir devletin üzerine devlet kurulmaz bi kere mantık dışı bugüne bugün kara harp okulu 190 yıllık Cumhuriyet 100 yıllık Polis teşkilatı 180 yıllık Cumhriyet 100 yıllık jandarma 186 yıla tekabul ediyor daha vs çok şey var devletten eski resmi kurum olamaz yeni bir devlet kuruyorsan herşey tüm kurumlar cumhuriyetten sonra olmalıdır...
Sen ülke kurdu dedin ya çiçeeem bende ona binaen söyledim
Ballı çöreğim ülke kurulmadı sadece anasayadan bir madde değişti devletin dini islamdır kaldırıldı yerine laiklik getirildi var olan bir devletin üzerine devlet kurulmaz bi kere mantık dışı bugüne bugün kara harp okulu 190 yıllık Cumhuriyet 100 yıllık Polis teşkilatı 180 yıllık Cumhriyet 100 yıllık jandarma 190 yıla tekabul ediyor daha vs çok şey var devletten eski resmi kurum olamaz yeni bir devlet kuruyorsan herşey tüm kurumlar cumhuriyetten sonra olmalıdır...
Sen osmanlının çöküş tarihini oku gel seninle öyle konuşalım... Konu baharat takımı sen alınmamış takıma aktarlık misali baharat seçiyorsun.. Anla önce sonra konuşalım..
Sen osmanlının çöküş tarihini oku gel seninle öyle konuşalım... Konu baharat takımı sen alınmamış takıma aktarlık misali baharat seçiyorsun.. Anla önce sonra konuşalım..
Yav niye kızıyorsunki Yorumda Yapmıyakmı Küfür Yok Bişey Yok Alınmana Hiç Gerek Yok Bak Ben Alınıyormuyum Sadece Fikrimi Söyledim Hepsi Bu Kadar Gerilmene Gerek Yok Babacan..
Yav niye kızıyorsunki Yorumda Yapmıyakmı Küfür Yok Bişey Yok Alınmana Hiç Gerek Yok Bak Ben Alınıyormuyum Sadece Fikrimi Söyledim Hepsi Bu Kadar Gerilmene Gerek Yok Babacan..
Bilader eklemsiz insanları sevmem ben.. Leydihan hakkında bir ton konuşup kötüleyip kötüleyip lafını yapıp yapıp gidip orada moderatör olup bizim davadan sonra buraya gelip espiri adı altında ortalığı ayağa kaldırıp laf soktuğunu sanman ve akıl oyunlarına girişmen konularda tartışma çeken yorumlar atman pek hayra alamet değil.. Benimle yaptığın muhabbet diğer sitelerde burada seninle samimi bir iletişim kurmadım.. Geldin hoş geldin dedim karşılamamı yaptım.. Bir çıkış yap konulara girişine bak..
Bilader eklemsiz insanları sevmem ben.. Leydihan hakkında bir ton konuşup kötüleyip kötüleyip lafını yapıp yapıp gidip orada moderatör olup bizim davadan sonra buraya gelip espiri adı altında ortalığı ayağa kaldırıp laf soktuğunu sanman ve akıl oyunlarına girişmen konularda tartışma çeken yorumlar atman pek hayra alamet değil.. Benimle yaptığın muhabbet diğer sitelerde burada seninle samimi bir iletişim kurmadım.. Geldin hoş geldin dedim karşılamamı yaptım.. Bir çıkış yap konulara girişine bak..
Şimdi bugün foruma girdim neyden bahsettiğini anlamadım uzun zamandır girmedim bende kalkıpta senin hakkında hiç bi yerde olumsuz yorumlar yada arkandan konuşmadım yöneticide değilim orda aranızda ne geçti bilmiyorum senide anlamak cidden zor .
Moderatörlük yöneticiliktir bunu aydınlatmak için yazıyorum sadece. Diğer konular kapandı benim için. Beklemedeyim. O yüzden herkes için diyorum ne bizim tarafımızdan ne başkası tarafından o şahısın adı sanı geçmesin artık, yeterince dolu dolu geçirdik, arsızlarla artık biz değil devlet uğraşacaktır. Kimsede laf almaya laf taşımaya uğraşmasın.
Ballı çöreğim ülke kurulmadı sadece anasayadan bir madde değişti devletin dini islamdır kaldırıldı yerine laiklik getirildi var olan bir devletin üzerine devlet kurulmaz bi kere mantık dışı bugüne bugün kara harp okulu 190 yıllık Cumhuriyet 100 yıllık Polis teşkilatı 180 yıllık Cumhriyet 100 yıllık jandarma 186 yıla tekabul ediyor daha vs çok şey var devletten eski resmi kurum olamaz yeni bir devlet kuruyorsan herşey tüm kurumlar cumhuriyetten sonra olmalıdır...
Cumhuriyet 29 Ekim 1923'te kuruldu. Meclis hükümeti döneminde çıkarılan 1921 Anayasası'nda ve Cumhuriyet kurulduktan sonraki 1924 Anayasası'nda senin bahsettiğin madde yer alıyordu. Bu madde, yani “Türkiye Devleti'nin dini İslam'dır” ifadesi 10 Nisan 2028'de Anayasa'dan çıkarıldı.
Mustafa Kemal ATATÜRK ülke kurdu. Kurduğu ülke Türkiye Cumhuriyeti'dir. Ülke kurmaktan da öte, bir ülkeyi yoktan var etmiştir. Senin çok sevdiğin ve güzellediğin Osmanlı'ya kalsa sevr geçmişti.
Rejim değişikliği arıyorsan 2017 referandumuyla geçen Başkanlık Sistemini sana örnek gösterebilirim. Gerçekten de ülke 1923'te kurulan Türkiye Cumhuriyeti olmasına rağmen yönetim rejimi değişmiş ve tek adamlık gelmiştir. Ancak 1923'te kurulan şey yeni bir ülkedir. Türkiye Cumhuriyeti; Osmanlı Devleti değildir. Halkın yönetime katılma, seçme ve seçilme hakkını birçok medeni ülkeden de önce sistemleştirmiş laik, demokratik bir hukuk devletidir. Hanedan yok, padişah yok, seçilmiş bir aile yok anlayacağın. Ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar olmayacak da.
Moderatörlük yöneticiliktir bunu aydınlatmak için yazıyorum sadece. Diğer konular kapandı benim için. Beklemedeyim. O yüzden herkes için diyorum ne bizim tarafımızdan ne başkası tarafından o şahısın adı sanı geçmesin artık, yeterince dolu dolu geçirdik, arsızlarla artık biz değil devlet uğraşacaktır. Kimsede laf almaya laf taşımaya uğraşmasın.
Anladım teşekkürler benim için bir problem yok çünkü konudan şimdi yeni haberim oldu hatta foruma girince gördüm bende ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.