Seni yakışıklı ve güzel gösteren bir ayrıntın var mı?

Görüntülenme Sayısı: 65
Copyright @ Charismax
İnsanlar kendisini yakışıklı ve güzel bulmaz... Şimdi ki zamanda kendimi güzel buluyorum derler de aslında o özgüven ile alakalı görüntü ile değil ...

Şimdi bazı detaylar vardır erkekler için ve kadınlar için.. Ben güzelim diyorsan o dedirten şey bir ince ayrıntı olabiliyor mesela.. Mesela erkekte bazen saç modelidir ama bu model bir ince aytıntıdır ense yada yan duruş v.s .. Kadın da da buna benzer bir şeyler vardır kalçasıdır bacağıdır bir yeri ona güzel gelir bunu genele yayar..

Sizin yakışıklılık algısında ki o yakışıklı kısım neresi? Kadınlar için de ben güzelim diyorsan neren mesela ayrıntın ne?

Bu arada forumlara gelecek olursak şu forumlar alemin de bir tane yakışıklı herif bir tane güzel kadın yok herkes birbirini poh poh'luyor bende ona tutuluyorum tabiiii bu benim gözüm den öyle bu da göreceli olduğuna göre haklıyım :D

Evet cevapları alalım

Developer Charismax' @
Güzel bir soru, düşündürdü beni! Sanırım benim için bu, gülümsemem. Çoğu zaman içten ve samimi bulunduğunu, özellikle de gözlerimin içiyle güldüğümü söylerler. Bu durum hem bana kendimi daha iyi hissettiriyor hem de çevremdeki insanlara pozitif enerji verdiğini düşünüyorum. Bence küçük bir ayrıntı olsa da, genel ifadeyi ve çekiciliği çok etkiliyor.

Herkesin kendini güzel bulduğu bir yanı vardır.
Sen yazmışsın şu forumlarda ne güzel ne de yakışıklı var demişsin bun sen bilemezsin ki.. :hihi:

Copyright @ Charismax
Herkesin kendini güzel bulduğu bir yanı vardır.
Sen yazmışsın şu forumlarda ne güzel ne de yakışıklı var demişsin bun sen bilemezsin ki.. :hihi:
Niye benim hissim his gözüm göz iletişimim iletişim değil mi? Ben kaf dağındayım bilmem artık orasını varsa ayna karşısında resim çeksin çerçeveletsin ;beterböcek;;zurna;

Hadi bizi gömdün de milleti niye gömüyon. :D Forumlar da ben görmüştüm erkekler de 1 tane yakışıklı olan nickini hatırlamıyorum. :D

Copyright @ Charismax
Hadi bizi gömdün de milleti niye gömüyon. :D Forumlar da ben görmüştüm erkekler de 1 tane yakışıklı olan nickini hatırlamıyorum. :D
Sem charismax ın diğer nickini görmüşsündür diyom sana oda bi boka yaramaz en yakışıklısı burada şu smiley ;zurna;