Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Son Leydihan (Tuğçe) Paylaşımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charismax

Fastcore
Şu konuyu gördüklerini tahmin ediyorum ama bence pek umursamadılar bu konuda bahsi geçenler dışında benim asıl vereceğim konu şu.. Onlar bu konuya baka dursun ben aşşağıya paylaşıyorum..

Sizin şu'an uslu kız olarak gördüğünüz dava yiyeceğini anladığı için uslup değiştiren leydihan'ın sitesinde'ki yorumum..

5l8dioz.png

Sonra beni banlayıp üyeliğim ile giriş yapıp veyada düzenleme yapan leydihanın son bıraktığı ben ile ilgili itibar görüntüsü..

9kjk7yu.jpg

O' gün bir çok kişi bunu görmüştü ama görmesede önemli değil.. İsterse 20 yıllık veri olsun Tuğçe olarak yaşadığı bu hayatı leydihan(Günce) olarak sunması ve son bulması an meselesi..
Konularda dedim hep numara bıraktım aradı yazdı yazdı yazmadı yarın zaten işlem görülecek.. Zaten 2 gün oldu hukuk bürosunda iken beni bunun cavit.s avukatı aradı oda tanımıyor müvekkilini ver dedi ama ben kendi işimi zaten görmüştüm ufak tefek toplamayla bir bakalım neler oluyor .. Uslu kızı oynayınca geçmiş silinmiyor ... Seni herkes biliyor'da işte ... Millete kaos lazım ..

Hataları çok, asla da savunmuyorum. En büyük haksızlığı da bana yaptı. Yine de ben farklı bir yorum yapmak istiyorum.

Yine de üstüne çok mu gidiyorsunuz acaba, kendince bir forum kurmak istedi. Biraz forum kurunca galiba ne oldum delisi oldu..

Dea Dia’ya forumuna emek verip gittiği için kırgındı. Sizle neden bu kadar koptu bilmiyorum ama benim de ona yanlışlarım olmuştur. Ben hiçbir zaman Okyanus Kalbinin başkasıyla arasını bozmak istemedim. Sadece kendinsenden emeğimi görmesini ve gösterdiğim kardeşliğe sahip çıkmasını bekledim ama yapmadı o..
Diğer kişilerle olan olaylar da zaten malum.. Forum rekabeti oldu, üyeler öbür tarafa kayınca mevzular başladı.

Çünkü benim tanıdığım Okyanus Kalbi çok kırılgan birisi aslında. Çok kızsam da -konularımı mesajlarımı üzerine geçirecek kadar büyük hatalar yapsa da- üzülüyorum onun için, konuşmak isterdim açıkçası..

Hastaysa bu kadar üzerine gidilmesi hiç doğru değil.. Sürmenaj ile Okyanus Kalbi aynı karakterse bile ikisini de çok severdim. Her şeye rağmen kalbinde merhamet iyi bir taraf olduğuna inandığım birisidir..

Umarım herkesten bir özür diler ve bu olayı kapatır. İnsanlara da saldırmayı bırakır. Bu yazıyı okuyorsa bilsin ki çok kızgın olsam be affedemesem de Coolumsu kardeşin senin kötü duruma düşmenden asla mutlu olmaz. Bunu bil.

Bence o Xenforo’lu forum ona ait değil, bir delil yok. Ayrıca birisi gitti başkasının nickinde üyelik açtı bu suç değil ki.. Aile ve evlilik üzerinden yaptığı imalar çirkin ona bir şey demem

Biraz bence daha adil bakmak lazım bu konulara.. Umarım başı belaya girmez.
Kimseye bulaşmamak kaydıyla takılsın işte forumunda.. Yaptığın kötü paylaşımları sil, daha uzatma konuları..

1 sene de her şey ne hızlı değişiyor.. Ne üzücü cidden.. Bana takılmalarını, şakalarını, sohbetlerini özlemiyor değilim.. En son beni Calimero ilan etmiştin.. .s .s

Niye dostluğumuzu hiç hak etmeyen insanlar için bu kadar kolay harcadın anlamıyorum.

(Banımı açarsan forumundaki cidden senle konuşmak isterim neden tüm bunları yaptığın hakkında..Eski güzel günlerin hatrına..Belki tüm sorunlarına bir çözüm buluruz.. )

Şu küfür olayı zaten çok yanlış.. Arkadaşlar kimse kimseye küfür etmemeli. Bu net karaktersizliktir ve haklı yanı olamaz.

Sana çok kızgınım Okyanus Kalbi, haksızsın tamamen ama herkesin bu kıza yüklenmesi de doğru değil. Bir çeşit linç kampanyası gibi hissetmeye başladım.

Eczacı olduğunu da yeni duyuyorum bu arada.. Destina bu konuda çok kararlı görünüyor. Sevgili Okyanus Kalbi herkese güçlü görüneceğim diye, çamura batıyorsun ve farkında değilsin.. Şu uyduruk forum mevzularını bırak, yok onu dedi bunu dedi. Gel sıkıntını anlat neyi niye yaptığını anlat ve sorunlarını çözmeye çalış. Hatalıysan özür dile gerekirse..

Herkesi düşman ettin kendine, maalesef.

Bu da bana doğru gelmiyor kusura bakmayın. Nedenlerinizi anlıyorum, Okyanus kalbinin yanlışlarını görüyorum ama bu kadar üstüne gidilmesi bana merhametsizce geldi.. Düşene bir tekme vurmak da çok vicdansızca bir şey ve ben yapamam. Hatta kendisi ile yazdığım eleştirel yazı bile bilemiyorum doğru oldu mu ki? Umarım konuşarak sorunlarınızı çözerseniz..

Kim olursa olsun karşısınızdaki bir insan sonuçta..

Hataları çok, asla da savunmuyorum. En büyük haksızlığı da bana yaptı. Yine de ben farklı bir yorum yapmak istiyorum.

Yine de üstüne çok mu gidiyorsunuz acaba, kendince bir forum kurmak istedi. Biraz forum kurunca galiba ne oldum delisi oldu..

Dea Dia’ya forumuna emek verip gittiği için kırgındı. Sizle neden bu kadar koptu bilmiyorum ama benim de ona yanlışlarım olmuştur. Ben hiçbir zaman Okyanus Kalbinin başkasıyla arasını bozmak istemedim. Sadece kendinsenden emeğimi görmesini ve gösterdiğim kardeşliğe sahip çıkmasını bekledim ama yapmadı o..
Diğer kişilerle olan olaylar da zaten malum.. Forum rekabeti oldu, üyeler öbür tarafa kayınca mevzular başladı.

Çünkü benim tanıdığım Okyanus Kalbi çok kırılgan birisi aslında. Çok kızsam da -konularımı mesajlarımı üzerine geçirecek kadar büyük hatalar yapsa da- üzülüyorum onun için, konuşmak isterdim açıkçası..

Hastaysa bu kadar üzerine gidilmesi hiç doğru değil.. Sürmenaj ile Okyanus Kalbi aynı karakterse bile ikisini de çok severdim. Her şeye rağmen kalbinde merhamet iyi bir taraf olduğuna inandığım birisidir..

Umarım herkesten bir özür diler ve bu olayı kapatır. İnsanlara da saldırmayı bırakır. Bu yazıyı okuyorsa bilsin ki çok kızgın olsam be affedemesem de Coolumsu kardeşin senin kötü duruma düşmenden asla mutlu olmaz. Bunu bil.

Bence o Xenforo’lu forum ona ait değil, bir delil yok. Ayrıca birisi gitti başkasının nickinde üyelik açtı bu suç değil ki.. Aile ve evlilik üzerinden yaptığı imalar çirkin ona bir şey demem

Kimseye bulaşmamak kaydıyla takılsın işte forumunda.. Yaptığın kötü paylaşımları sil, daha uzatma konuları..

1 sene de her şey ne hızlı değişiyor.. Ne üzücü cidden.. Bana takılmalarını, şakalarını, sohbetlerini özlemiyor değilim.. En son beni Calimero ilan etmiştin.. .s .s

Niye dostluğumuzu hiç hak etmeyen insanlar için bu kadar kolay harcadın anlamıyorum.

(Banımı açarsan forumundaki cidden senle konuşmak isterim neden tüm bunları yaptığın hakkında..Eski güzel günlerin hatrına..Belki tüm sorunlarına bir çözüm buluruz.. )

Şu küfür olayı zaten çok yanlış.. Arkadaşlar kimse kimseye küfür etmemeli. Bu net karaktersizliktir ve haklı yanı olamaz.

Sana çok kızgınım Okyanus Kalbi, haksızsın tamamen ama herkesin bu kıza yüklenmesi de doğru değil. Bir çeşit linç kampanyası gibi hissetmeye başladım.

Eczacı olduğunu da yeni duyuyorum bu arada.. Destina bu konuda çok kararlı görünüyor. Sevgili Okyanus Kalbi herkese güçlü görüneceğim diye, çamura batıyorsun ve farkında değilsin.. Şu uyduruk forum mevzularını bırak, yok onu dedi bunu dedi. Gel sıkıntını anlat neyi niye yaptığını anlat ve sorunlarını çözmeye çalış. Hatalıysan özür dile gerekirse..

Bu da bana doğru gelmiyor kusura bakmayın. Nedenlerinizi anlıyorum, Okyanus kalbinin yanlışlarını görüyorum ama bu kadar üstüne gidilmesi bana merhametsizce geldi.. Düşene bir tekme vurmak da çok vicdansızca bir şey ve ben yapamam. Hatta kendisi ile yazdığım eleştirel yazı bile bilemiyorum doğru oldu mu ki? Umarım konuşarak sorunlarınızı çözerseniz..

Kardeşim sen kıza aşık olmuşsun yada duygusal vicdan yapıyorsun yazdıklarına bakılırsa.. Benim doğal bir savunma mekanizmam var eşimi savunmak.. Ne derdim olur benim karıyla kızla.. Objektif bakın olaylara..

@R5 senin kendi kişisel sorunlarına hiçbir şey demiyecem çünkü bazen insanlara birşeyler anlatmaktan yoruluyorum. Ben evet kararlı biriyim yapacam dediğimi yaparım sadece zamanı uzar ama sonunda yaparım. Bundan 3, 5 ay önce foruma yazdım babasını arıyacam diye, bak işte orada vicdan yaptım çünkü babasının her zaman çok gaddar şiddet yanlısı biri olduğunu anlatırmış. Bir üyelikten iyi bir üyelikten kötü olarak. Burada vicdan yaptım böyle kötü biri duyarsa kızına neler yapar diye ama bu olayın peşini hiç bırakmadım, bak eninde sonunda yine dediğim şeyin arkasındayım döndük dolaştık yine aynı konuma geldik. Bu kez acımıyorum, bunca şeye rağmen hala kuyruğunu dik tutmaya çalışıyor çünkü hasta. Ya arkadaş eninde sonunda doğruluğu çıkacak birşey için neden direnip rezil olmayı seçer bir insan? Çünkü EL ALEM ne der kafası olduğundan forumdaki düşmanlarını güldürmemek için. Ee arkadaş bugün güldürmedin 2 hafta bilemedin 1 ay sonra senin kim olduğunu kanıtlı gördüklerinde zaten gülecekler. Numara paylaşıldı gel konuşalım dendi kabul etti mi? Etmedi hala direniyor. Karşı taraf aile değerlerimize küfür edecek, iftira atacak eee? Sonra kızın üzerine bu kadar gitmek doğru değil. @R5 sen farkında değilsin ama bu karaktersiz KADIN, burada ona içini döken herkese yalaka dedi sende bunlardan birisin. Sen bunun farkında mısın? Kadın seni güzel keklemiş iki hesabından iki farklı kişi olarak. Sen daha neyin derdindesin?

Bu KADININ yalanlarına, iftiralarına inananlar varsa elimde satılık köprü var arayın.

Yaptığı her şey hatalı, sen de sonuna kadar haklısın da Destina..
Sen zaten zeki bir kızsın ne yapacağını bilirsin de,
Ne bileyim bu hale düşmesine üzülüyorum.
Eski paylaşımlarımızı dostluğumuzu düşününce..

Ya ben size bir şey demiyorum, elbette birbirinizi savunacaksınız. :D

Yalaka asla birisi değilim ama onu hatalar arasında en küçüğüdür. Daha neler var. Neler dedi. Ne algılar yaptı bana karşı. Diyorum ya zerre savunulacak birisi değil.

Aşk filan değil, ben abla yerine koymuştum onu.. Beni sattı başka insanlara emeğiminde üzerine çullandı. Bende bıraktım orayı.. Sonra başka forumlarda bir iki takıldım sarmadı.

Umarım güzellikle çözer sorununu senden ve Charismax’dan özür diler. Dediğim gibi ben iki hesap olayını da geçtim. Beni en çok kıran şey, sana bu kadar değer veren benim gibi birini nasıl başkalarına satarsın?

Çamura battı, halen güçlüyü oynamasının bir anlamı yok. Yanlışlarını görecek. Gelsin bu foruma ifade etsin kendini, yüzleşsin herkesle..
Ya da telefonla arasın. Böyle bir hesabından diğerine yazarak ne elde edebilir.

Ayrıca forumlarda log kayıtları oluyor. Charismax’ın mesajını küfürle değiştirdiği oradan çıkacaktır. Ee bu da alenen suç yani..

Normal bir psikolojisi olmadığı çok belli..
Yalnız sert kayaya çarptı cidden.. :)
Destina da az değil agshsd

Yaptığı her şey hatalı, sen de sonuna kadar haklısın da Destina..
Sen zaten zeki bir kızsın ne yapacağını bilirsin de,
Ne bileyim bu hale düşmesine üzülüyorum.
Eski paylaşımlarımızı dostluğumuzu düşününce..

Ya ben size bir şey demiyorum, elbette birbirinizi savunacaksınız. :D

Yalaka asla birisi değilim ama onu hatalar arasında en küçüğüdür. Daha neler var. Neler dedi. Ne algılar yaptı bana karşı. Diyorum ya zerre savunulacak birisi değil.

Aşk filan değil, ben abla yerine koymuştum onu.. Beni sattı başka insanlara emeğiminde üzerine çullandı. Bende bıraktım orayı.. Sonra başka forumlarda bir iki takıldım sarmadı.

Umarım güzellikle çözer sorununu senden ve Charismax’dan özür diler. Dediğim gibi ben iki hesap olayını da geçtim. Beni en çok kıran şey, sana bu kadar değer veren benim gibi birini nasıl başkalarına satarsın?

Çamura battı, halen güçlüyü oynamasının bir anlamı yok. Yanlışlarını görecek. Gelsin bu foruma ifade etsin kendini, yüzleşsin herkesle..
Ya da telefonla arasın. Böyle bir hesabından diğerine yazarak ne elde edebilir.

Ayrıca forumlarda log kayıtları oluyor. Charismax’ın mesajını küfürle değiştirdiği oradan çıkacaktır. Ee bu da alenen suç yani..

Normal bir psikolojisi olmadığı çok belli..
Yalnız sert kayaya çarptı cidden.. :)
Destina da az değil agshsd
O sahil forum diye algı yaratıyorda onun açıklamasını yaptım konu teknik bir konu.. Kendi üzerine dikkati çekti yani biz tutupta şu forum sahibisin sen demedik tanıdık birileri dedik zaten tanıdık birileri onlar değil ? Yani konuyuda kitlemişim iletişim haber gelecek ilgili site için açıklama yapacağız diye bizzat ben kendim alakadar oldum kod ile alakalı girişimim oldu onu çözdüm iki tarafa'da açıklama metni yayınlayacağımı söylemişim onu görüpte bizden özür dilerler inşaallah yazmış senin tuğçe ablacığın .. Ama bu senin tuğçe ablanı ben çözemedim .. Eşime sallıyor ediyor bak sürmenaj'dan saatler önce bir'şeyler yazdı sonrada düzenleyerek ekledi'de ekledi.. Giriş çıkışları aynı 'an F5 yapıyor gibi.. Hadi onuda geç ulan isterse 1000000 üyelik açsın kendisi olsun.. Bize bir giren çıkan yok .. Şimdi siz bizim sorunumuz var diye millet burada toplandı sandınız .. @R5 konuya yorum yapanları biz yönetmiyoruz çoban değiliz bizim konumuz başka iken herkes kendi hatıra defteri geçmiş notlarını içindekileri yazdılar.. Yani hani biz hatalıyız yanlışız herkes mi hatalı yanlış ? İnsan bir düşünür bu kadar kişiye ben ne yaptım diye? Sana açıklama yapmıyorum kızım sana yazdım gelinim sen anla muhabbeti yapıyorum şuan..

Bak ben yarın yasal olarak elime aldığım bütün argümanlarla gidiyorum işlemleri başlatıyorum bunu 2 gün önce söyledik.. İsmi cismi beni ilgilendirmiyor ama kendisinin söylediği isimdir şudur budur ona ait değil biz öyle düşünüyoruz .. Bizim bundan bir çıkarımız yok iletişim kuramıyoruz kendisiyle bizde ifadesini versin bakalım derdi neymiş diye düşünüyoruz.. Yoksa ben kaç kere buraya konu altına numara bıraktım wp hattımın al yine bırakıyorum xxx Beni arasın arayamıyor nedenini ben ulaştığım kişinin bu kişi olduğunu düşünüyorum yazıştık çünkü ondan bana dönemiyor belkide bilemiyorum.. Sonuç olarak site kimin üstünedir kim vardır arka planda bilmiyorum ben iyimserce ulaşmaya çalışıyorum.. Özür diler abi açar bir konu yanlış anladık yanlış anlaşıldık siz yolunuza biz yolumuza .. Bizimde varsa sıkıntı hatamız bizde yaparız.. Bunu yapmıyor küfür yemiş hakaret edilmiş kişiler olarak bile ben bunu iyimser düşünüyorum.. Eşim serttir ama davayı ben açacağım için hala iyimserim.. İnsanların bazı huylarını kabul etmesi gerekiyor evet ben buyum böyleyim diye bilmeli kimse hatasız değildir.. İnan bana asla ve asla blöf yapmıyorum.. Bu konu yargıda patlar.. Sonuç olarak hakkım' Sonuç olarak hakkı var ..

Son düzenleme:
Yani forumsahili Okyanus Kalbinin mi üzerine? Bu tip şeylerde kesin bilgi olmalı..

Benim ablam filan değil artık, beni başkalarına satan kişi hiçbir şeyim olamaz. Ben onu affetmiş filan değilim, affedemem de..
Resmen kullandı beni.. Hakkımı da helal etmiyorum ben ona zaten.

Senin konunda her türlü sen haklısın. Küfür, mesaj değiştirme filan çok çocukça şeyler..

Hakkınızı arayacaksınız zaten, ben size bir şey demiyorum.
Tavrınızı da doğru buluyorum ayrıca. Sadece herkes aynı kişiye saldırıyormuş gibi olunca, hepimiz insansınız, inançlı insanlarız.
Vicdan hissediyor tabii..

Ben de anlayamıyorum ki, gerçekten değişik bir ruh haline girmiş bu kız.. :)
Neyse bakalım, yarın çözülmüş olur her şey..

Yani forumsahili Okyanus Kalbinin mi üzerine? Bu tip şeylerde kesin bilgi olmalı..

Benim ablam filan değil artık, beni başkalarına satan kişi hiçbir şeyim olamaz. Ben onu affetmiş filan değilim, affedemem de..
Resmen kullandı beni.. Hakkımı da helal etmiyorum ben ona zaten.

Senin konunda her türlü sen haklısın. Küfür, mesaj değiştirme filan çok çocukça şeyler..

Hakkınızı arayacaksınız zaten, ben size bir şey demiyorum.
Tavrınızı da doğru buluyorum ayrıca. Sadece herkes aynı kişiye saldırıyormuş gibi olunca, hepimiz insansınız, inançlı insanlarız.
Vicdan hissediyor tabii..

Ben de anlayamıyorum ki, gerçekten değişik bir ruh haline girmiş bu kız.. :)
Neyse bakalım, yarın çözülmüş olur her şey..
Mehmet durmadan başka sitelerin adını buraya yazıp duruyorsun durmadan aynı şeyleri yazdırıyorsun bana .. Devam edersen seni yasaklıycam .. Bi dur artık ..

• Beğendim
Tepkiler: R5

Kardeş burada işlemez bu gereksiz duygu kasması ve ya ona olan özlemini burada iletmen. Banını aç diye vs.
Herkes unutabilir ama bu kişi buradaki herkese kötülük yaptığı bir yere birbirine kırdırmaya çalıştı. Çok basitinden attığı iftira ile Fatih ile Ongun'u eşi üzerinden birbirine sokmaya çalıştı. Az çok akıllı adamlar ama Fatih biraz farklı davransa olay çok büyük yerlere gidebilir. Bakın kardeşim insanların ailesine yada dostların arasına nifak sokmayı güzelleme yapmayın. Ben bu kişiliksizin erkek versiyonu ile savaştım zirve zamanında. Onunda böyle 4 5 nicki olduğunu öğrendiğimde o forumu dağıttım. Leader ile kızlarla samimi olup Master'ı övüp ona ayarlamaya çalışanı gördüm. Nickte veriyorum ve bunu öğrendiğimde o forum bitti gitti. Canım gibi sevdiğim dostum,arkadaşımın eşine mesaj atıp kendi forumu değil Superlerin forum nicki atıp karın burada böyle böyle diye mesajlar attı. Fatih forumlarda ve bu karaktersizin ne halt olduğunu biliyordu ama onun eşi bilmiyordu. Bugün olmadı ama başka bir zaman bir kızın eşine yada bir adamın eşine böyle mesaj atmayacağını bilemezsin. Ne yapsın illa biri birini mi vursun.
Hasta ise ailesi ilgilensin,biz sosyal kuruluş değiliz. Bizim derdimiz bunun gibi ruh hastasının başkasına zarar vermesine izin verilmesin. Ben bu forumlarda neler gördüm neler. Erkek gibi davranan kızın 2 kız ile ilişki yaşayıp, birinden aldığı hediyeyi diğerine göndermesinden tutta,annem diye tanıştırdığının kendisi olmasına kadar. Kitabı bile çıktı bunun.

Geçin şu gereksiz duygu kasmasını. Farklı olma çabanızdan bu haldeyiz.

Kardeş burada işlemez bu gereksiz duygu kasması ve ya ona olan özlemini burada iletmen. Banını aç diye vs.
Herkes unutabilir ama bu kişi buradaki herkese kötülük yaptığı bir yere birbirine kırdırmaya çalıştı. Çok basitinden attığı iftira ile Fatih ile Ongun'u eşi üzerinden birbirine sokmaya çalıştı. Az çok akıllı adamlar ama Fatih biraz farklı davransa olay çok büyük yerlere gidebilir. Bakın kardeşim insanların ailesine yada dostların arasına nifak sokmayı güzelleme yapmayın. Ben bu kişiliksizin erkek versiyonu ile savaştım zirve zamanında. Onunda böyle 4 5 nicki olduğunu öğrendiğimde o forumu dağıttım. Leader ile kızlarla samimi olup Master'ı övüp ona ayarlamaya çalışanı gördüm. Nickte veriyorum ve bunu öğrendiğimde o forum bitti gitti. Canım gibi sevdiğim dostum,arkadaşımın eşine mesaj atıp kendi forumu değil Superlerin forum nicki atıp karın burada böyle böyle diye mesajlar attı. Fatih forumlarda ve bu karaktersizin ne halt olduğunu biliyordu ama onun eşi bilmiyordu. Bugün olmadı ama başka bir zaman bir kızın eşine yada bir adamın eşine böyle mesaj atmayacağını bilemezsin. Ne yapsın illa biri birini mi vursun.
Hasta ise ailesi ilgilensin,biz sosyal kuruluş değiliz. Bizim derdimiz bunun gibi ruh hastasının başkasına zarar vermesine izin verilmesin. Ben bu forumlarda neler gördüm neler. Erkek gibi davranan kızın 2 kız ile ilişki yaşayıp, birinden aldığı hediyeyi diğerine göndermesinden tutta,annem diye tanıştırdığının kendisi olmasına kadar. Kitabı bile çıktı bunun.

Geçin şu gereksiz duygu kasmasını. Farklı olma çabanızdan bu haldeyiz.
O sonda'ki fatih'de ben miyim .. Bir kaç fatih varda.. Ben gemi falan yürüttüm zamanında o da var tabi..

@R5 senin kendi kişisel sorunlarına hiçbir şey demiyecem çünkü bazen insanlara birşeyler anlatmaktan yoruluyorum. Ben evet kararlı biriyim yapacam dediğimi yaparım sadece zamanı uzar ama sonunda yaparım. Bundan 3, 5 ay önce foruma yazdım babasını arıyacam diye, bak işte orada vicdan yaptım çünkü babasının her zaman çok gaddar şiddet yanlısı biri olduğunu anlatırmış. Bir üyelikten iyi bir üyelikten kötü olarak. Burada vicdan yaptım böyle kötü biri duyarsa kızına neler yapar diye ama bu olayın peşini hiç bırakmadım, bak eninde sonunda yine dediğim şeyin arkasındayım döndük dolaştık yine aynı konuma geldik. Bu kez acımıyorum, bunca şeye rağmen hala kuyruğunu dik tutmaya çalışıyor çünkü hasta. Ya arkadaş eninde sonunda doğruluğu çıkacak birşey için neden direnip rezil olmayı seçer bir insan? Çünkü EL ALEM ne der kafası olduğundan forumdaki düşmanlarını güldürmemek için. Ee arkadaş bugün güldürmedin 2 hafta bilemedin 1 ay sonra senin kim olduğunu kanıtlı gördüklerinde zaten gülecekler. Numara paylaşıldı gel konuşalım dendi kabul etti mi? Etmedi hala direniyor. Karşı taraf aile değerlerimize küfür edecek, iftira atacak eee? Sonra kızın üzerine bu kadar gitmek doğru değil. @R5 sen farkında değilsin ama bu karaktersiz KADIN, burada ona içini döken herkese yalaka dedi sende bunlardan birisin. Sen bunun farkında mısın? Kadın seni güzel keklemiş iki hesabından iki farklı kişi olarak. Sen daha neyin derdindesin?

Bu KADININ yalanlarına, iftiralarına inananlar varsa elimde satılık köprü var arayın.
Köprümü varsa talibim ihtiyacım vardı altından okyanus geçiricek bir köprü arıyordum sayende buldum :haha::haha:

Master ın da fake adı Fatih'ti :D
Arkadaş bi' ben fake çıkmadım şu forumlarda yav. Malın biri de 2019 ocak ayında benim için demişti, hatta mesleğime falan da dil uzatmıştı. Mesleği kimlik fotoğrafımı koskoca IF'in ortasına atınca susmuştu. Normalde başkası olsa yapmaz, ama ben deliyim. Bana serbest. :D

Arkadaş bi' ben fake çıkmadım şu forumlarda yav. Malın biri de 2019 ocak ayında benim için demişti, hatta mesleğime falan da dil uzatmıştı. Mesleği kimlik fotoğrafımı koskoca IF'in ortasına atınca susmuştu. Normalde başkası olsa yapmaz, ama ben deliyim. Bana serbest. :D
Onu da benden destek bulma umudu ile benim sorumlu olduğum yere açmıştı. Çekiyorum demek ki..

Ben Master'dan daha karaktersiz ve rahatsız birisi olmaz diyordum. Zirve o diyordum daha kötüsü bile çıktı.

Başkaları bizede bunlar tek kişi fake demişlerdi. Sonra ne oldu? yine biz o şahıslarıda şikayet ettik yasal yolla. Sitelerini attık inceleyip bize geri dönüş yaptılar ve bizim haklı olduğumuzu söylediler o şahısada cezai işlem uyguladılar. Bir daha sesi çıkmadı adımızı bile zikredemedi hatta seninle dalgasını bile yaptık o kişinin. :D

Bu yerden bitme arkadaş ne dedi? Bunlar evli falanda değildir nikah cüzdanları bile yoktur olsada shopla yapar o dedi. Yani olduğunu biliyor ama onada shop kılıfını buldu. :D ben ne yaptım? Nikah cüzdanından isimlerimizi ve evli olduğumuzun kanıtını attım dumur oldu sesi çıkmadı. Yahu arkadaş herşeyi gerçek olan birine ne boklar atsanız boş ben sadece adımı değil evliliğimi kanıtlamışım sen daha kimlikten adını kanıtlayamayıp kanıt isteyenlerede iftira atıp, yalanlarla kavga çıkaran birisin.

İlkokul çocuğundan farkı yok valla. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt