Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!O zaman neden emekli oluyorsun? Neden kuru kalabalık yapıyorsun? O kadar işsiz varken çık onlar çalışsın !!!Evet çalışırdım
Ben çıkınca işsizlere sanki iş verecekler akıllıyada bak heleO zaman neden emekli oluyorsun? Neden kuru kalabalık yapıyorsun? O kadar işsiz varken çık onlar çalışsın !!!![]()
Sen sus ilkiz qonuşsunVarlıklı biri değilsem mecbur çalışırdım ki öyle varlıklı biri de olmadığıma göre mezara kadar köleliğe devam. :d
Tabii iş verecekler sen git hele bakalımBen çıkınca işsizlere sanki iş verecekler akıllıyada bak heleDevam tabiki de kuru kalabalıkmış hıhhh
Konuşmasın mı dedik :dSen sus ilkiz qonuşsun
Tabii iş verecekler sen git hele bakalım
Emekli maaşı adaletsizlik tamam ama emekli olup çalışmak o da adaletsizlikBulduğum işi bırakmam kolay mı iş sahibi olmak emek gerekiyor.
Bu zamanda öğretmenliğe hak kazananlar bile açıkta çoğu ekmek parası için dersanelerde asgari ücretle çalışıyor.Bunu daha öncede demiştim arkadaşım öğretmen üç harfli bir alışveriş merkezinde kasiyer yazık değil mi?
Gücün kuvvetin yetiyorsa çalışacaksın kardeşim bu zaman o zaman.Sen yat emekli olunca olur mu? Yirmibeş bine talim edersin![]()
Ama napacaksın bulunca değerini bileceksin.Emekli maaşı adaletsizlik tamam ama emekli olup çalışmak o da adaletsizlik
Işık hızın kaç şey?Ama napacaksın bulunca değerini bileceksin.
Çalışan demir ışıldar kardeş yola devam![]()
Kaç olduğunu bilmem ama çok şükür süperIşık hızın kaç şey?
Jfofkfl