Sustukca hiç bir şey yapmadıkca sana yapılanlar

Görüntülenme Sayısı: 287
Copyright @ Charismax
Ben kimim ki
Ben neyim ki
Benimle neden uğraşıyorlar anlamadım

Diyen zihin bu aralar kaşınıyor .. Bak yemin ettim ama forum siteleri için video'nu çekecem siz bunu laf sanın :D
Çünkü artık anlatamıyorum bazı şeyleri.. Yazıyorsun olmuyor.. Sesli konuşuyorsun olmuyor.. Şarkılarla yapıyorsun olmuyor.. Olmuyorsa boşver sus diyorum kendime susuyorum yine olmuyor.. Biz bu işi mahalle kanalıyla çözecez en son'ki imza atmadan bırakmam forumda ilk imza kaşesi olan vatandaş olacak haberi yok ..

Ben hep bu son dedikce siklenmediğimi düşününce ayıp oluyor 40 yaşına girecem mk bana sübyan siktimeyin.. Aaa küfür etti.. Rapçilikten o kusuruma bakmayın ..

Bende sana hep boşver diyorum. Haset ve kıskançlığını geçtik. Sklenmediği için sürekli kendisi millete yamanyaya çalışıp konuşmak için kendini yırttığı için durgunlaşınca sana sarıyor çünkü güzel prim kapısısın ama oda sklenmiyor kimse tarafından. O yüzden cidden boşver diyorum hep diyecem boşver. Tek adam yerine koyan bizdik yine karşılık verince adam sanmasın kendini. Yani çok şey yazarım abi gerek yok. Karaktersizlik yapan kendileri bak her şey kanıtlı bende karaktersiz olduğunu en iyi bilen benim. Kendi boklarını saklamak adına bize karaktersiz damgası vuruyorlar bu kadar aşağılık insanlarla uğraşmak istemiyorum. Kaliteliler ucuzlarla uğraşmaz bende kaliteme yakışanı yapmaya çalışıyorum sabrım yeterince tükendi. Bakma, görme kendi kumunda oynasın. Yeter.

Copyright @ Charismax
Bende sana hep boşver diyorum. Haset ve kıskançlığını geçtik. Sklenmediği için sürekli kendisi millete yamanyaya çalışıp konuşmak için kendini yırttığı için durgunlaşınca sana sarıyor çünkü güzel prim kapısısın ama oda sklenmiyor kimse tarafından. O yüzden cidden boşver diyorum hep diyecem boşver. Tek adam yerine koyan bizdik yine karşılık verince adam sanmasın kendini. Yani çok şey yazarım abi gerek yok. Karaktersizlik yapan kendileri bak her şey kanıtlı bende karaktersiz olduğunu en iyi bilen benim. Kendi boklarını saklamak adına bize karaktersiz damgası vuruyorlar bu kadar aşağılık insanlarla uğraşmak istemiyorum. Kaliteliler ucuzlarla uğraşmaz bende kaliteme yakışanı yapmaya çalışıyorum sabrım yeterince tükendi. Bakma göre kendi kumunda oynasın. Yeter.
Olay karekter marakter değil geçmiş olmuş bitmiş.. Bitti diyorum hala çocuk gibiler burada çöp kopsa g.tlerine sokacam sanıyorlar sinirimi bozuyor artık gerçekten bozuyor hani espiri takılma lay lay lom olayını harbiden geçtim artık sinirimi bozuyor .. Bunun sonu pek hayır değil ben söylüyim.. Ben takmadım takarsam yazık olur sanal manal hikaye

Olay karekter marakter değil geçmiş olmuş bitmiş.. Bitti diyorum hala çocuk gibiler burada çöp kopsa g.tlerine sokacam sanıyorlar sinirimi bozuyor artık gerçekten bozuyor hani espiri takılma lay lay lom olayını harbiden geçtim artık sinirimi bozuyor .. Bunun sonu pek hayır değil ben söylüyim.. Ben takmadım takarsam yazık olur sanal manal hikaye
Ben sinirlenince ağzıma geleni ve her şeyi söylüyormuşum ya daha hiç bi bok demedim. Güzellikle sabır zorlama diyorum olmuyor sen ayrı kocan ayrı olayı vardı bu kadarıda fazla karışırım elbet. Olay neydi? Fatihin yapay zeka ile şarkı yapması eee sanane bundan. Sana giren çıkan ne? Zoruna giden ne? Ee sonra ne oldu Fatih yaptı gidip kendide birşeyler denedi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Konu nerelere geldi ama kendisi getirdi. Şu muhabbet ve kavgayı artık 10 yaşındaki çocuklar yapmıyordur. Ben zaten en başında anladım bunlara iyilik yaramıyor, bunlara güzellik dürüstlük yaramıyor. Güzel dille uyarıyorsun yaramıyor. Herkes kendi yoluna baksın diyorsun onuda kabul etmiyorlar. Ee madem bu kadar bizden nefret ediyorsun, sevmiyorsun neden o zaman her dakika takipdesin. Sende bakma, görme bu kadar mı zor? Sana gelen birileri oluyor söylüyorsun yok olamaz lan sen kimsin? Yüzüne baktıkların kanka dediklerin arkadan seni yiyenler. Yav harbi bu nasıl ego kibir. Herkesden haberi var sanıyor olmadı bizi yalancılıkla suçluyor. Ondan mı zamanında sana gelen kimdi diye bana soruyordun. Diyorum ya bunlara iyilik yaramaz kendiside aynı bok çünkü. Sıkıldım demekten bile sıkıldım artık o derece bomboş muhabbet.

Copyright @ Charismax
ezilirsin haklıyken haksız duruma düşürürler susmanın yeri ve zamanı vardır her yerde ve her şeye susulmaz

Haklı olmak, haklı olduğunu bilmek, bir insanı bir ordu içinde bile güçlü yapar.