Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Tuşlu telefonlar mı, Akıllı telefonlar mı daha uzun ömürlü?

Charismax

Fastcore
Geçmişte kullandığınız kullanıcı deneyiminize göre hangisi daha uzun ömürlü sizce ?

Tuşlu daha sağlam oluyolar

Tuşlu telefonda internete girme imkânı olmadığı için dayanıklı gibi geliyordu bence, girilebilse onlarda dayanmaz.:p

Tuşlu telefonda internete girme imkânı olmadığı için dayanıklı gibi geliyordu bence, girilebilse onlarda dayanmaz.:p
Sms çılgınlığı yaşamadın sen galiba.. 250 sms 500 sms ile biz neler yapıyorduk 160 karaktere neler sığdırıyorduk.. Ahh ahh izmir adnan menderes liseliler beni tanırdı taa istanbuldan... Hey yavrum hey..

Bende öyle düşünüyorum tuşlu telle interneti kullansınlarda bak bakalım dayanıyor mu?

Nokia C3-00 telefonum vardı klavye tuşluydu forumlara onunla giriyordum bazen yönetim paneline girdiğim bile oluyordu. Baya iyi telefondu he :D
Bende uzun zaman konu internet ise edge web bağlantılı samsung tuşlu telefonla çok nete bağlandım 7 sene bişey olmadı n70 n90 bunlarda aynı şekilde... Artı dayanıklı telefonlardı tuşlar eskirdi sadece.. Günlerine göre sağlam makinelerdir.

Ha birde ben dokunmatik telefonu ilk 5800 zamanında kullananlardanım birgün falan kullandım sonra dokunmatik kullanmadım ben çok geç geçtim dokunmatik telefona 2014 falanda bile tuşlu kullanırdım... Hatta 2017 ye kadar farklı tuşlu telefonlar kullandım yeni model... Çünkü interneti bilgisayarda basit uygulamaları telefonda kullanırdım.

Geri
Üst Alt