Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Sms çılgınlığı yaşamadın sen galiba.. 250 sms 500 sms ile biz neler yapıyorduk 160 karaktere neler sığdırıyorduk.. Ahh ahh izmir adnan menderes liseliler beni tanırdı taa istanbuldan... Hey yavrum hey..Tuşlu telefonda internete girme imkânı olmadığı için dayanıklı gibi geliyordu bence, girilebilse onlarda dayanmaz.![]()
SMS ve internete girmek aynı değil işte.Sms çılgınlığı yaşamadın sen galiba.. 250 sms 500 sms ile biz neler yapıyorduk 160 karaktere neler sığdırıyorduk.. Ahh ahh izmir adnan menderes liseliler beni tanırdı taa istanbuldan... Hey yavrum hey..
Bende öyle düşünüyorum tuşlu telle interneti kullansınlarda bak bakalım dayanıyor mu?Tuşlu telefonda internete girme imkânı olmadığı için dayanıklı gibi geliyordu bence, girilebilse onlarda dayanmaz.![]()
Ben tuşlu telefonla şut çekiyordum beton'da dayanıklılık konusunda tuşlular daha sağlamSMS ve internete girmek aynı değil işte.![]()
Nokia C3-00 telefonum vardı klavye tuşluydu forumlara onunla giriyordum bazen yönetim paneline girdiğim bile oluyordu. Baya iyi telefondu heTuşlu telefonda internete girme imkânı olmadığı için dayanıklı gibi geliyordu bence, girilebilse onlarda dayanmaz.![]()
Bende uzun zaman konu internet ise edge web bağlantılı samsung tuşlu telefonla çok nete bağlandım 7 sene bişey olmadı n70 n90 bunlarda aynı şekilde... Artı dayanıklı telefonlardı tuşlar eskirdi sadece.. Günlerine göre sağlam makinelerdir.Nokia C3-00 telefonum vardı klavye tuşluydu forumlara onunla giriyordum bazen yönetim paneline girdiğim bile oluyordu. Baya iyi telefondu he![]()
Benim dediğim dayanıklılık öyle değil, o açıdan bakarsak tartışmaya kapalı.Ben tuşlu telefonla şut çekiyordum beton'da dayanıklılık konusunda tuşlular daha sağlam
Ben haklıyım şatapBenim dediğim dayanıklılık öyle değil, o açıdan bakarsak tartışmaya kapalı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.