Yapay zeka video yaptırma araçları. Örnek: Google Vevo

Görüntülenme Sayısı: 128
Copyright @ Charismax
Bana lazım .. Lirik video yaparım zorlasam ama uğraşması çok aşırı stres yaptırıyor bana, zaman çizelgesi falan hassas ayar.. Ben 1 saatte harcadığım o zamana 12 lik şarkı yapar albüm yayınlarım zaten..
Bir yapay zeka varmış.. Birden fazla varmış'da basitini soruyorum birde başlangıçta bana free lazım denemeden alınan her bok bana giriyor senelik şeyleri pahalı bunların...

Sen hikaye anlatıyorsun o sana çizgi film animasyon şeklinde video klip yapıyor sonraki şarkı birleştirmeni sen yapıyorsun zaten.. Bunu kullanan deneyimleyen var mı? Öneriniz ?

Soruyorum çünkü biraz baktım araştırdım da demosunu bile tahmin ettiğim için kısıtlılığını hesap girişi yapmaya erindim kullanan hali hazırda deneyimleyen varsa?

Copyright @ Charismax
Sordum onda da kendi türleri arasında bir kıskançlık var popüler olanları öneriyor önerdiklerine bakıyorum hesap istiyor hesapla girmeden önce okuyorum limit falan diyor tamam limit olsun fligram'da olsun ama okuduğum yorumlarda kimse video oluşturamamış.. O yüzden kullanan varsa yada öylesine bir deneyimleyen tavsiye almak çok daha iyi olacak sanki

Copyright @ Charismax
Örnek yapay zeka 1 video

Örnek yapay zeka 2 video

Birde animasyonluları var farketmez.. Bunlar sadece hikaye anlatımıyla oluşuyor