Yılan gibi kadın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 2,623
Copyright @ Charismax
Günümüzde fesatlık anlamını taşır . ama aslında erkek muhabbetlerinde bu bir iltifattır... :) Fiziki bir iltifat biraz sexting muhabbeti içerir

Copyright @ Charismax
Dur şu smley iyi olur ;)

Birde erik gibi diyolar :rolleyes:. :haha:

Copyright @ Charismax
Şimdi erkek muhabbeti dedim diye bir kaç hem cinsim çıkar ben niye bilmiyorum der... Aynı mıyız kardeş? Sen apartman çocuğusun ben hollywood belki.. Jdjd

Başlığı görünce anılarım depreşti.
2 ve ya 3'te olabilir sene önce takıldığım bir skype grubu vardı. Orada bir gün sese girdim arkadaşlarda konuşuyoruz falan pek kimseler yok hep tanıdıklar. Neyse bizim bir arkadaş dedi grup bugün çok sessiz biraz eğlence olsun, herkes isim söylesin ben aratıp o isimde ilk çıkan kişiyi gruba çekeyim. Başladık hepimiz birer isim söylüyoruz buda çekiyor teker teker. O an aldıklarımızdan biri geldi sese haberi yokmuş gibi davranıyor tabii böyle ortamlardan, ama yabancısı gibi de durmuyor hani konuşmasından belli zaten. Bizle tanışmaya başladı sırayla, sıra bana gelince memleket sordu hiç Türklere benzemiyorsun dedi. Dedim Türk'üm ama Azərbaycan Türkü'yüm. Belli sende azeri tipi var yılan gibisin dedi.
Ben tabii bunu o an iltifat olarak asla algılamadım, sen ne diyorsun abicim ne yılanı falan atarlandım. Adam dedi ki yanlış anladın ben onu aslında güzel bir anlamda söyledim. Kardeşim yılanın güzeli mi varmış falan derken adam küstü gitti..
Neyse buradan onu anmış oldum meğer gerçekten iltifat etmiş...