Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Yönetime Katılım - Forumtagram

Charismax

Fastcore
Forumtagram - Yönetim Kadrosu Başvuru Şablonu

Şablonu şimdi doldurabilirsiniz yetkili alımları 'ELMAS ÜYE' rankına terfi eden kişiler için istişare edilecektir

Bakınız:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Burasıda ilk duyuru PREMİUM olarak yapılmıştı şablon olarak ana düşünceden sapılmadan sadece RANK düşürüldü

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Yönetime girmek için şablonu doldurmanız gerekmektedir... İlk etap en alt yönetim olup devamlılığın sürecinde yükselecektir..
Yönetim ağı'nı ben şahsen kategorilere göre kurmak isterim her yönetici ilgili olduğu alanlarda yetkili olsun isterim lakin ona gerek duymadan bu şablona uyan herkes'in katılım hakkı olacaktır..

İstisnai yönetime alınan arkadaşlar haricinde gerekli şablon ve cevapları

Adınız:
Yaşınz:
Cinsiyetiniz:
Xenforo Deneyiminiz:
Gerçek Konumunuz:
İrtibat (Kolay ulaşabileceğimiz telegram, telefon, v.s):
Sabırlı mısınız:
E- ticaret bilginiz:
Grafik Bilginiz:
Bilgisayar Deneyim Süreniz:
Sorunları nasıl çözersiniz:
Muhakeme yeteniğiniz varmı:
Bir yönetici nasıl olmalı:
Bizi nerden buldunuz:
Forumtagram hakkında düşünceleriniz:

Not: Şablonu dolduranların evet ben katıldım algısına kapılmamasını rica ediyoruz.. Bir kaç başvuru beklerken bir kaç başvuru üstü başvuru gelirse herkesi yönetime katma gibi bir durum olamaz..

Geri
Üst Alt