Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Yusuf Güney Günceleri

Charismax

Fastcore
Ben bir'gün yusuf güney'in ben peygamberim ben seçilmişim gibi şeylerle ileri zamanda medya ya düşeceğini tahmin ediyorum.. Bizim ülkemizde hep böyle şeyler oluyor.. Ne diyorsunuz?
Bilim değil ilim değil' soyut ifadelerle bir'şey anlatıyor ama bilemedim..

Dinimizde vardır ama önerilmemiştir çünkü çok tehlikelidir.
Bilim 2ye ayrılmış durumda, yarısı uyku uyanıklık halidir rüyadır sadece der, yarısı ruhun veya bilincin fiziksel bedenimizi geçici olarak terk edip farklı bir boyuta veya düzleme seyahat etmesi olarak tanımlar.

İşin doğrusu evet vardır, yapamayan yada hiç deneyimi olmayan insanlar için böyle birşey elbette yoktur. Astral seyahat çok olağandışı birşeydir konuşunca insanın mantığı almaz. Astral seyahatte ilk temel kural korkmamaktır bu boşa denmiyor. Yani bu hadi ben gözümü kapatayım ruhum bedenden ayrılsın gidip dolaşayım olayı değil. Senin istemenle demenle olmaz. Yapılması gerekenler var çok sağlam yapman lazım. Evet ruh bedenden ayrılır kendini izlersin. Bazı insanlarda nadiren bu istemsiz bir şekilde uykuda gerçekleşir. İnsanlar buna rüya diyor yada uyku uyanıklık arası diyor hayır. Sen bunu yapmak için zaten bir ton şeyler yapıyorsun uyudum aa bir anda bendenden çıktım değil bilinçli yapılan birşey. Ama sonrası çok sıkıntı, dünya gözüyle görmediğin varlıkları görüyorsun onların boyutundasın bu yüzden ilk kural korkmamaktır. Varlıklara yada astral seyahate inanmayanlara konuşmuyorum zaten onları ilgilendiren bir konu değil.

Yusuf güneye gelince evet denemiş nasıl ve neler yaptığını söylüyor bir şekilde çıkmış, bunun için bazı kişilerle görüşmüş yardımcı olmaları için, eyvallah çıkarsın bunda sıkıntı yok. Lakin gittiği yerde bunu düdüklemişler diyim :D güzel kandırmışlar şeytanın oyuncağı olmuş. :D adamın bu yaptığı ilimde olan birşey ve adam gidip gelince ilimdeki bir çok şeyi inkar etti.

Cinlerden bahsettiği bir videosunu dinledim. Onlarda kafir yada müslüman yoktur yalan, sadece iyi ve kötü vardır dedi. Oysaki Allah'a inanmayan bir cin kafirdir şeytandandır. Orada film koptu zaten. Hatta beni koruyanlar var susturmak isteyenler var dedi. Bunu çok iyi kandırmışlar oyuncakları etmişler. :D bu adamı bir gün alıp götürür ortadan yok ederlerse şaşırmam başına iyi bela almış, kurtulmak istemiyorda hala devam ediyor.

Ben cinleri ve insanları ancak beni tanıyıp bana kulluk etsinler diye yarattım.
Zâriyât Sûresi 56.Ayet

Aklımızın ermediği her'şey yok gibi bir şey zaten.. Herkes öyle.. Ben yusuf güney' in saçmaladığını düşünüyorum..
Her devrin uçan adam sabri'ler zekaria beyazları var.. Mehdi' v.s artık bu olaylar bilindik envanterist kadro güncellenesi gibi oldu..

Aklımızın ermediği her'şey yok gibi bir şey zaten.. Herkes öyle.. Ben yusuf güney' in saçmaladığını düşünüyorum..
Her devrin uçan adam sabri'ler zekaria beyazları var.. Mehdi' v.s artık bu olaylar bilindik envanterist kadro güncellenesi gibi oldu..
Ya astral bilmeyen insan bile dünyanın gidişatını neler olacağını tahmin eder, daha kötüye gittiğini. Prim kasıyor işte. Dediği herşeyi zaten önceden aile, arkadaş ortamında konuştuğumuz şeylerdi. Bak bi virüs daha gelir kesin, savaş çıkar vb gibi şeyleri Yusuf Güney ortaya çıkmadanda konuşuyorduk yeni birşey demiyor ama, ünlülüğü var işte bir de üzerine Astral eklersen her yerdesin. Bunu çıkaranlarında işine geliyor gündem ediyorlar para kazanıyorlar. Herkes kendi çıkarında salla. :D

Ya astral bilmeyen insan bile dünyanın gidişatını neler olacağını tahmin eder, daha kötüye gittiğini. Prim kasıyor işte. Dediği herşeyi zaten önceden aile, arkadaş ortamında konuştuğumuz şeylerdi. Bak bi virüs daha gelir kesin, savaş çıkar vb gibi şeyleri Yusuf Güney ortaya çıkmadanda konuşuyorduk yeni birşey demiyor ama, ünlülüğü var işte bir de üzerine Astral eklersen her yerdesin. Bunu çıkaranlarında işine geliyor gündem ediyorlar para kazanıyorlar. Herkes kendi çıkarında salla. :D
Yok yani eli yüzü temiz genç bir arkadaş..

Geri
Üst Alt