Senin fikrin ne sen bilirsin

Açan: Charismax Tarih: 22 Nisan 2025 17:34 Görüntülenme: 695
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Senin fikrin ne sen bilirsin
Şu xenforo için son çare olarak bana gelip söylenen kelime cümledir.. Hiç sevmiyorum.. Ben bilmem kim biliyorsa onunda ta ... Banane olim ben xf yaratıcısı mıyım? Lazım olan bir şey varsa bilmeye çalışır yaparım kendime.. Ama başkası için olan bir şeyi ben bilmem .. Kulvar farkı falan..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Al kardeş gel sen yap diyecen hönk diye kalacak.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Al kardeş gel sen yap diyecen hönk diye kalacak.

Milletin yanılgısı bu abi ben basitleştiririm en zor olan şeyi pat pat paylaşır geçerim o onu basit sanar .. Olayın içine girince göt gibi mal gibi kalır.. Diyoruz boş konuşma gel yap
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Sadece forum ve teknikle alakalı değil. Bu hödükler her alanda böyle. En basiti bir şey yaparsın elinde bir iş vardır yok öyle değil şöyle yap atarsın önüne al yap o zaman :mk:.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1