Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….

Açan: İlkiz Tarih: 4 Şubat 2025 20:05 Görüntülenme: 34.256
Sayfalar 13 / 13 227 ileti
Önceki 1 11 12 13
Konu
2.381
Konu
2.381
Annem gibi olmak istedim hep. Güçlü, dimdik, kendinden emin. Zorluklara hep göğüs gerebilmeyi istedim.

Hayata hep güzel yanlarından bakabilmeyi, dokunduğum yerlerde çiçekler açtırabilmeyi istedim.Gür saçları vardı, her taşın altına soktuğu elleri en önemlisi de kalbi, bu dünyada eşine rastlayamadığım türden.

Belki de bu yüzden yok artık, bu dünyada fazla güzel olduğu için.. Bazı insanların kısa hikayeleri vardır. Çok güzel bir kadındı. Onun hikayesi burada bitti...

Bugün annemin aramızdan ayrılış yıldönümü idi.Ona en sevdiği çiçekleri götürdüm, o yokken olanları anlattım kimbilir belki beni duymuştur…
0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
Bir çocukluk geçiyor içimizden, ardından telaşlı ve koşturmalı yıllar ve biz yetişmeye çalışıyoruz bir şeye.

Sahi kim yazdı bu kadar aceleci bir hikayeyi.
Sahi ne kadar sürerdi yaşamak.

Rüyalarımdan sıyrılıp uyandığım o taze şafakta ruhumun en berrak, en yeni hikayesi başlar.

Bir yakamoz şarkısına gözlerimi açtığımda…
Konu
2.381
Konu
2.381
Oh be günlüğüm iyili burda varsın, sevindim ki..🥰🎈
0 beğeni
Konu
2.944
Konu
2.944
Oh be günlüğüm iyili burda varsın, sevindim ki..🥰🎈

Sen bana dedin ya geçen gidecek mi diye.. Vallahi seni düşünerekten geçişi sabit yaptım veri kaybı olmadı madem devam edeyim diye.. Özellikle avatarın ve profiline dikkat ettim.. Burda upload şeklinde silinmeyen resim dosya paylaşmada var ama biz url kullanmaya alışığız diye o kapalı yoksa paylaştığın hiç bir resim'de kaybolmazdı.. İyi seni sevindirdiysek tamamız biz..

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
Konu
2.381
Konu
2.381
Sabah hemen buraya baktım.Çok sevindim, bunu düşünmeni çok sağol.
@destina ’nın dediği gibi yapıyorsun sen bu sporu eline koluna sağlık.💐
Konu
2.381
Konu
2.381
Büyüdük bayramlıklarımızı kendimiz alıyoruz, evimizi kendimiz hazırlıyoruz ama o çocukluk sabahındaki o iç ferahlığını bir türlü satın alamıyoruz.Çünkü bayramı bayram yapan şey; takvimdeki o tarih değilmiş büyüklerimizin varlığıyla evimize çöken o sonsuz güven duygusuymuş.

Şimdi ne eski hayatlarımıza dönebiliyoruz ne de bu boşluğu bir başkası ile kapatabiliyoruz.Sadece içimizdeki o derin sevgiyi yanımıza alıp  yürümeye devam ediyoruz.

Eski bayramların o güzel ruhuna, bir daha asla geri gelmeyecek o eşsiz sabahlara selam olsun…

0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
Kırıldığın insanlarla arana mesafe koyman gerekir…
Eğer hissediyorlarsa yanına geleceklerdir..

Gelmiyorlarsa doğru mesafeyi buldun demektir…
0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
İlkiz işte…

Güneş kadar acımasız değil!.. Fazla maruz kalınca kötü kadar iyiyi, çirkin kadar güzeli de yakmaz öyle.

Arada küsüp gitse de, darılıp karanlığa bürünsede, her şeyi unutur ve yeniden tekrar, tekrar doğar.

Cisminden tek bir kare olmasada, İsminden taşıdığı bir parçası, şahsiyetini tam anlamıyla ifade edemese de bir nebze olsa karekterinin yansıdığı bir profili var!…

Dedim ya “ İlkiz ” işte!… Kısaca ; gördüğünüz, anladığınız, hissettiğiniz kadar!.
0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
Olmuyorsa da bir miktar zorladım her zaman...

Çünkü elimden geleni yaptım diyebilmek dünyanın en güzel hissi.
0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
Ne yaşanmış olursa olsun.
Hayat her sabah insana yeniden başlama şansı veriyor.
0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
Hayat bazen dışardan bakınca hiç değişmemiş gibi görünür.

Aynı yollar,
Aynı insanlar,
Aynı gökyüzü…

Ama insanını içine biraz huzur yerleşince, aynı hayat bambaşka görünmeye başlıyor.

0 beğeni
Sayfalar 13 / 13 227 ileti
Önceki 1 11 12 13
227 mesajSayfa 13 / 13