Büyüdükce güzelleşiyorsun, ufakken çirkin sümüklü bir şeydin.. İyi hadi yine iyisin genç kız olmuşsun yakışır gez dolaş gençsin daha ilerde gezemen sdsgggh
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
Büyüdükce güzelleşiyorsun, ufakken çirkin sümüklü bir şeydin.. İyi hadi yine iyisin genç kız olmuşsun yakışır gez dolaş gençsin daha ilerde gezemen sdsgggh
Abi ya teşekkür ederim bu övgüler için gözlerim yaşardı jdkdndkdnd
Ay çalışmaktan gezmeye vaktim kalsa onu da yapcam söz ;d
İyi ki bir ayakkabın var he Olmuş ya link, birde olmayanı dene olmayan hangisi ise, diyorum zamanı kendisi belirler sen at dursun o çevirir daha sorun çıkarmaz sonradan
İyi ki bir ayakkabın var he Olmuş ya link birde olmayanı dene olmayan hangisi ise, diyorum zamanı kendisi belirler sen at dursun o çevirir daha sorun çıkarmaz sonrada
Devamını açKısalt
Tipe bak tipe Çirkinler sizi sizi sdfsdf
Bana de minyatürüme deme ama benim kopyam bu minik
Tamam işte sen çirkinsin çocuğa ne şey yapıyon minyatür müş hııı hemen kullan kuzeni hemen sdfsdf Çikiiiin ahahaha La az dalga geçek sen ağlar mısın dalga geçilince? Ona göre ağlatak az asdfdsf
Tamam işte sen çirkinsin çocuğa ne şey yapıyon minyatür müş hııı hemen kullan kuzeni hemen sdfsdf Çikiiiin ahahaha La az dalga geçek sen ağlar mısın dalga geçilince? Ona göre ağlatak az asdfdsf
Yok ağlamam niyeki minikim çirkini kabul etmez ben prensesim diyor bişey deyince babası öyle sevdiği için.