Yalanların kokusu vardır

Açan: Charismax Tarih: 26 Mayıs 2025 09:52 Görüntülenme: 634
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Yalanların kokusu vardır
Demini almamış çay gibi kokar macazen
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Anlıyorsun, yalan olduğunu biliyorsun ama bir umut karşındaki değişir diyorsun ama yok. Yalan her şekilde kendini ele veriyor. Mesela 1 ay önce bir konu hakkında konuşuyorsun yazıyorda yazıyor. 1 ay sonra aynı konu bir şekilde önüne geliyor ve 1 ay önceki salladığı yalanları unutup 1 ay sonra başka yalanlar sallıyor. Bazılarında ben bunları çok yakaladım direkt demedim ama tepkilerim hiç boşa değildi insanları salak yerine koyduklarını sanıyorlar yazık. O yüzden dürüstlerle yalancılar asla anlaşamazlar, yalancılar anca kendileri gibi yalan olanlarla çok iyi anlaşırlar iki tarafta birbirini salak yerine koyar geçinir giderler. İnsanlığını yitirmiş öncelikleri çok başka şeyler olanlara yol verin emin olun hayatınız daha da güzelleşecektir.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Anlıyorsun, yalan olduğunu biliyorsun ama bir umut karşındaki değişir diyorsun ama yok. Yalan her şekilde kendini ele veriyor. Mesela 1 ay önce bir konu hakkında konuşuyorsun yazıyorda yazıyor. 1 ay sonra aynı konu bir şekilde önüne geliyor ve 1 ay önceki salladığı yalanları unutup 1 ay sonra başka yalanlar sallıyor. Bazılarında ben bunları çok yakaladım direkt demedim ama tepkilerim hiç boşa değildi insanları salak yerine koyduklarını sanıyorlar yazık. O yüzden dürüstlerle yalancılar asla anlaşamazlar, yalancılar anca kendileri gibi yalan olanlarla çok iyi anlaşırlar iki tarafta birbirini salak yerine koyar geçinir giderler. İnsanlığını yitirmiş öncelikleri çok başka şeyler olanlara yol verin emin olun hayatınız daha da güzelleşecektir.

Bende onu diyorum geldim geleli yazdıklarım çizdiklerim hep aynı.. Anlamadıkları ve anlatamadığım için hep farklı versiyonda yazıp yine aynı anlamı veriyorum.. Ama bu sanal forumlar için geçerli.. O kadar yıl sen git fan sitesin'de akıllı insanlar içinde dur her şeyi çöz sonra ara ver tekrar gel düştüğümüz yere bak .. Biz zamanında normal forumlara karşıydık ta o zaman derdik çocukken çözmüşüz biz meseleleri.. Eğer bir kültür varsa ki yok bence .. Biz en sağlam yerden gelmişiz..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
187
Konu
187
sıkışınca söyleriz çok büyük olmamak şartıyla.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Hiç yalan söylemem çünkü yalan söyleyen insan korkaktır karşı taraftan çekinen korkan biridir. Doğru söylemek gerekir başkalarına yaranmak ya da o günü kurtarmak için yalan söylemeyin.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1