Doğum günü mü duyurdum kutladın ama gel birde milletin içinde kutla

Açan: Charismax Tarih: 11 Temmuz 2025 19:55 Görüntülenme: 1.152
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Doğum günü mü duyurdum kutladın ama gel birde milletin içinde kutla
@@Jayus en yakın doğum günü senin sen link attın mı gı arkadaşlarına kutlayın diye kfldmfl

Konu başlığın dan ne çıkarılır sizce?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

@@Jayus en yakın doğum günü senin sen link attın mı gı arkadaşlarına kutlayın diye kfldmfl

Konu başlığın dan ne çıkarılır sizce?

Ajshdhdhsjs ben doğum günümden nefret ettiğim için konu açılmasına bile karşıydım çoğu yerde kimse açmayınca öğlen falan açıldı ;d
Konu gösteriş meraklıları için, ben gördüm ama bu yetmez herkes görsün diyenler yapıyor. Benim çoğu arkadaşım kutlamadı bile çünkü bilmiyorlardı jdhdjdkgdjd
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alıntı: JayusMesaja git

Ajshdhdhsjs ben doğum günümden nefret ettiğim için konu açılmasına bile karşıydım çoğu yerde kimse açmayınca öğlen falan açıldı ;d
Konu gösteriş meraklıları için, ben gördüm ama bu yetmez herkes görsün diyenler yapıyor. Benim çoğu arkadaşım kutlamadı bile çünkü bilmiyorlardı jdhdjdkgdjd

Aynı ben... Aynı aynı..
Tamam romeo gelecek sana
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yayın yapıp kutlanmak isteği durumudur bence çok gereksiz. Bunu @Jayus’ta açıkladı zaten ben de hoşlanmam herkes görsün kutlamalarını.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1