Burcunuz Nasıl Bir Eşle Mutlu Olur?

Açan: Redolent Tarih: 2 Ağustos 2025 22:24 Görüntülenme: 899
Konu
187
Konu
187
Burcunuz Nasıl Bir Eşle Mutlu Olur?
Koç Burcu Kadını: Yükselebilen, sert mizaçlı bir eş arar.
Koç Burcu Erkeği: Güçlü, erkeksi tarafları gelişmiş, çılgın ve meraklı bir eş arayışındadır.

Boğa Burcu Kadını: Ateşli, yaratıcı zevklere sahip, cinselliği kuvvetli bir eş arayışı içindedir.
Boğa Burcu Erkeği: İhtiraslı, doğal ve kadınlık özellikleri ön planda olan bir eş arayışındadır.

İkizler Burcu Kadını: Ruhsal anlamda kuvvetli ve düşünceli bir eş ister.
İkizler Burcu Erkeği: Entelektüel, meraklı, sürekli farklı şeyler peşinde koşan,eğlenceli ve konuşkan bir eş olmalıdır.

Yengeç Burcu Kadını: Babasına benzeyen ve sahiplenen bir eş arayışındır.
Yengeç Burcu Erkeği: Annesine benzeyen, anlayışlı, ilgili ve yumuşak huylu bir eş arar.

Aslan Burcu Kadını: Eşi kendini gösterebilen, başarılı, zevk sahibi ve otoriter biri olmalıdır.
Aslan Burcu Erkeği: Tatlı dilli, sevecen, ilgili ve gösterişli güzel bir eş arayışındadır.

Başak Burcu Kadını: Basit ve akıllıca yaşayan, titiz, sorumluluk sahibi ve planlı bir eş ister.
Başak Burcu Erkeği: Sade, doğal ve kendi halinde bir eş arayışındadır.

Terazi Burcu Kadını: Dürüst, kibar, eğitimli ve yaşamı seven bir eş arayışındadır.
Terazi Burcu Erkeği: Eşinin kültürlü, meraklı ve kendini geliştiren birisi olmasını ister.

Akrep Burcu Kadını: Sade, sabırlı ve cinselliği önemseyen seksi bir eş ister.
Akrep Burcu Erkeği: Heyecanlandırabileceği, cinselliği kuvvetli, ihtiraslı ve gizemli bir eş ister.

Yay Burcu Kadını: Güçlü, hareketli, yaşamdan keyif alan ve anlayışlı bir eş ister.
Yay Burcu Erkeği: Sosyal mevkisi iyi olan, enerjik ve hareketli, seyahat etmeyi seven ve güçlü bir eş arayışı içindedir.

Oğlak Burcu Kadını: Tutumlu ve sorumluluk sahibi, ne yaptığını bilen, sağduyulu bir eş arayışı içindedir.
Oğlak Burcu Erkeği: Kariyer sahibi,ciddi, akıllı ve sadık bir eş arayışı içindedir.

Kova Burcu Kadını: Modern, teknolojiden anlayan, orijinal ve farklı bir eş arayışı içindedir.
Kova Burcu Erkeği: Kendini yenileyebilen, özgür ruhlu, farklı ve ayrıcalıklı bir eş peşindedir.

Balık Burcu Kadını: Hayal dünyası gelişmiş, kendiyle bulutların üstüne çıkabilecek, duygusal ve romantik bir eş arar.
Balık Burcu Erkeği: Eşi duygusal, anlayışlı ve romantik bir kadın olmalıdır.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Burcum güzel bir eş'le mutlu ..
Jdjd
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Yengeç Burcu Kadını: Babasına benzeyen ve sahiplenen bir eş arayışındır.

Doğru :D
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Yay Burcu Kadını: Güçlü, hareketli, yaşamdan keyif alan ve anlayışlı bir eş ister.

Evet.
0 beğeni
Konu
3
Konu
3
Başak Burcu Kadını: Basit ve akıllıca yaşayan, titiz, sorumluluk sahibi ve planlı bir eş ister.
0 beğeni
Konu
15
Konu
15
Oğlak Burcu Kadını: Tutumlu ve sorumluluk sahibi, ne yaptığını bilen, sağduyulu bir eş arayışı içindedir.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Ben mutluysam burcuma bok yemek düşer jfldkd
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Kova Burcu Kadını: Modern, teknolojiden anlayan, orijinal ve farklı bir eş arayışı içindedir. :eheh;
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Kova Burcu Kadını: Modern, teknolojiden anlayan, orijinal ve farklı bir eş arayışı içindedir. :eheh;

Şu an telefon android sürümü güncelliyorum
0 beğeni
9 mesajSayfa 1 / 1