Hindistanlı kurt çocuk

Açan: İlkiz Tarih: 25 Eylül 2025 16:29 Görüntülenme: 1.880
Sayfalar 2 / 2 29 ileti
Konu
3
Konu
3

Ana baba sağ mı?
Kaç kardeşsiniz?
İş hayatınızı anlatır mısınız?
Size ulaşamadığımız da arayacağımız numara?
En son iş yerinden başlayarak kaç yerde çalıştınız?
En son aldığınız maaş?
Evli misin bekar mı?
Hobilerin?
Kaç kere ciddi hastalık geçirdin geçirdiysen niye ölmedin ulan?
Adın?
Soy adın?

Bunları cevaplarsam ortalık karışır, ilk soruda elendim zaten ne desem toplayamam hghjhvjjchg
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Alıntı: JayusMesaja git

Bunları cevaplarsam ortalık karışır, ilk soruda elendim zaten ne desem toplayamam hghjhvjjchg

Anaaa niye lan hatalı mı şey yaptım :D Neyse başka zaman o zaman
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

Anaaa niye lan hatalı mı şey yaptım :D Neyse başka zaman o zaman

Hata yok da cevap çok ;d Romansı hayatımı kaleme akacak bir yazar aranıyor.. Xjxhxbxnfh
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Hata yok da cevap çok ;d Romansı hayatımı kaleme akacak bir yazar aranıyor.. Xjxhxbxnfh

Yazacak yazar çok da ... Adam yok :D Yazdırma aman kimseye ... Şey olur sonra evini su basmış birisine yardım etmek isteyen delikanlı görünümlü hıyarlar .. Neyse sonra bu konuyu şeyapcam sana merak ettim ama tahmin de ettim..

Bak hele o değil de nasıl konuyu değiştiriyorum ama.. Bak mesele dişim ağrıdı karnım aç falan .. git bişiler ye de yat lan
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

Yazacak yazar çok da ... Adam yok :D Yazdırma aman kimseye ... Şey olur sonra evini su basmış birisine yardım etmek isteyen delikanlı görünümlü hıyarlar .. Neyse sonra bu konuyu şeyapcam sana merak ettim ama tahmin de ettim..

Bak hele o değil de nasıl konuyu değiştiriyorum ama.. Bak mesele dişim ağrıdı karnım aç falan .. git bişiler ye de yat lan

Konu o kadar saptı ki ne diyeceğimi bilemedim jdhdjdfjd
Tahmin yanlıştır, tahmin edilemeyecek şeyler ama şaaparız bunu, tahmini merak ettim!
Uyuyamam herhalde ya sabah oldu olacak burada ;d
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Konu o kadar saptı ki ne diyeceğimi bilemedim jdhdjdfjd
Tahmin yanlıştır, tahmin edilemeyecek şeyler ama şaaparız bunu, tahmini merak ettim!
Uyuyamam herhalde ya sabah oldu olacak burada ;d

Ben her zaman tahminimi alternatifli yaparım yani bilirim.. Sonra sonra.. Şimdi altın çatal kaşıklarımla bişiler yemem lazım.. Başım ağrıdı aff
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

Ben her zaman tahminimi alternatifli yaparım yani bilirim.. Sonra sonra.. Şimdi altın çatal kaşıklarımla bişiler yemem lazım.. Başım ağrıdı aff

Ee o zaman afiyet olsunn, bende gümüş bardağımda kahve içeyim, altın alamadık pahalı dhxhxhh
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Ee o zaman afiyet olsunn, bende gümüş bardağımda kahve içeyim, altın alamadık pahalı dhxhxhh

He yok şarkı meselesi var da sözsel şeyler biraz şey oldu.. Yapıyoz bişiler... Hayırlı geceler tatlı rüyalar deli kız.. Hayat çokta takmaya değmez s.et her ne bunalımın varsa nasıl olsa geçecek .. Geçmiyo dediğimiz o kadar çok şey geçti ki yenileri gülümsetir artık geçeceğini bildiğini kavradığın'da... Hadi selametle
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Kurtlar tarafından büyütülme halk arasında bir efsane değilmiş onu anladık
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Kurtlar tarafından büyütülme halk arasında bir efsane değilmiş onu anladık

Ya inanıyon mu
0 beğeni
Konu
0
Konu
0

Ya inanıyon mu

Sadece bu değil tarihte bir çok deliller var olmayacak bir şey değil
0 beğeni
Sayfalar 2 / 2 29 ileti
29 mesajSayfa 2 / 2