Dişler den gülümseyememek

Açan: Charismax Tarih: 12 Ekim 2025 18:12 Görüntülenme: 328
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Dişler den gülümseyememek
Zaten son senelerde yaşıyorum bunu hassasiyetten dişleri toprak kum döküntüsü gibi kayıp etmeye başladım.. Sert tabakalı bir şeyler de paso kırılıyor arka sağ sollar... Bana diyorlar ki doktora git.. Çok dipte kalan kırık diş var altlı üstlü diyorum ki tam bir dökülsün full yaptırayım... Sonra diyorum ki full yaptıracağıma 1+1 daire alırım onun parasına... Çok pahalı birde benim canım da pahalı kim uğraşcak.. Dişçi demek benim için kafa dan bir kaç ay kayıp zaman demek.. Diş işleri dinlenmesi uzun olmalı bence
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Nerdeki diş tedavisi için bir yıl gittim aralıklarla ama şükür dişlerim çok iyi durumda evet çok pahalı doğru diyorsun hele implant varsa :confused:
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Nerdeki diş tedavisi için bir yıl gittim aralıklarla ama şükür dişlerim çok iyi durumda evet çok pahalı doğru diyorsun hele implant varsa :confused:

Ben full implat istiyorum... Öyle kurtarırız ederiz değil
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Ben full implat istiyorum... Öyle kurtarırız ederiz değil

İmplant zor ama kurtarıcı diğer türlü sağlam dişler kesiyorlar kaplama yapacaz diye onlar artık eskidi
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Valla ben bende sağlam diş olduğuna inanmıyorum .. O yüzden full çeksinler iki üstte iki altta implatı çakıp yerleştirsinler.. Adam gibi tatlı soğuk yiyelim
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1