Biz'de dahil o kirliliği sağlıyoruz artık.. Forumlar'dan kastım sen ben o .. Artık güç gövde gösterisi yada karı kız erkek oğlan sohbeti sonrası reel'de buluşup yiyişmelere dönüştü.. Eskiden'de vardı ama en azından hamile kalan evleniyordu diye biliyorum.. Şimdi bilgi adı altın'da siteler'de laf sokmalar.. Atışmalar v.s var .. Benimki daha büyük seninki küçük kara delik sarı delik sıçtı ayşe osman kaydırdı falanlar oluyor ..
Arada paylaşımlar olsa bile genel olarak bu yöne evriliyor.. Sahne malzeme bu olunca bizde boşverip katılıyoruz çünkü katılmasan yine aynı katılsan'da aynı ..
Bence forum sahipleri BENİM demekten çıkıp BİZİM anlayışını benimseyip kendi bireysel siteleri haricin'de ortak bir site'de buluşmaları gerekiyor.. Herkes'in kendi alanın'da fikri bilgisi olduğu konulara eğilim göstermesi sorumluluk alması bu saha benim demesi şeklinde.. Çok zor değil aslında.. Zaman iş güç o'da önemli değil zaman öyle'de geçiyor böylede ..
Şu mantık bu işi yürütür... Kavgalı kanlı bıçaklısın ama aynı forumdasın? Bu nasıl mümkün olur? Çok basit.. Sahasını belirle sorumluluğun orası'da .. Zaten forum'dan foruma kendi forumlarınızdan sallıyorsunuz ..
Neyse konu şu' fikiri buraya lisansladım' çöp demiştik kirlilik demiştim..
Konu
3.091
- Konu
- 3.091
6 Kasım 2025 22:10
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.

Bunların bir çoğu kolpa, hırsız, sahtekar, çıkarcı, yüzüne gülüp arkadan sayan, o ona orospu der o diğerine pezevenk der gider kankam dostum derler. Karaktersizler, iki yüzlüler arsızlıklarından haksızlıklarını örtpas etmek için analarını satarlar. Dürüstlük yok, adalet yok anca kendilerine dokununca var. Ahlaksızlık yapıp ahlaktan bahsederler daha sayıyım mı? Bunları insan yerine koymamız hataydı en başından, şimdi böylelerine ne desen boş. Hayatımızda görüp göreceğimiz en büyük yavşaklar. Birileri erkek delisi, diğerleri kadın delisi, evli misin bekar mısın bakmazlar herkesin gözü önünde bi yiyişmedikleri kalır gören hepsi arkadan konuşur yavşaklara bak der yüzlerine geldi mi kanka hihihi yaparlar. Kime ne anlatıyon sen ya silktir et herkes yesin birbirini. Ben dürüstlüğümle, dobralığımla gurur duyuyorum ne onlar gibi saklayacak bi boklarım var ne de elin adamlarına yavşamışlığım. Onlar için evli bekar fark etmiyor evli olanlarda evli olduğunun farkında değil çünkü ortada karı kocalık yok. Bugün harbi harbi bi patlama yaşıyorum bunların gelmişini geçmişini bipliyim. 
ahsjdkdk