Forumlar bilgi kirliliği oluşturuyor artık

Açan: Charismax Tarih: 6 Kasım 2025 22:10 Görüntülenme: 1.504
Sayfalar 1 / 3 37 ileti
1 2 3 Sonraki
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forumlar bilgi kirliliği oluşturuyor artık
Biz'de dahil o kirliliği sağlıyoruz artık.. Forumlar'dan kastım sen ben o .. Artık güç gövde gösterisi yada karı kız erkek oğlan sohbeti sonrası reel'de buluşup yiyişmelere dönüştü.. Eskiden'de vardı ama en azından hamile kalan evleniyordu diye biliyorum.. Şimdi bilgi adı altın'da siteler'de laf sokmalar.. Atışmalar v.s var .. Benimki daha büyük seninki küçük kara delik sarı delik sıçtı ayşe osman kaydırdı falanlar oluyor ..

Arada paylaşımlar olsa bile genel olarak bu yöne evriliyor.. Sahne malzeme bu olunca bizde boşverip katılıyoruz çünkü katılmasan yine aynı katılsan'da aynı ..
Bence forum sahipleri BENİM demekten çıkıp BİZİM anlayışını benimseyip kendi bireysel siteleri haricin'de ortak bir site'de buluşmaları gerekiyor.. Herkes'in kendi alanın'da fikri bilgisi olduğu konulara eğilim göstermesi sorumluluk alması bu saha benim demesi şeklinde.. Çok zor değil aslında.. Zaman iş güç o'da önemli değil zaman öyle'de geçiyor böylede ..

Şu mantık bu işi yürütür... Kavgalı kanlı bıçaklısın ama aynı forumdasın? Bu nasıl mümkün olur? Çok basit.. Sahasını belirle sorumluluğun orası'da .. Zaten forum'dan foruma kendi forumlarınızdan sallıyorsunuz ..
Neyse konu şu' fikiri buraya lisansladım' çöp demiştik kirlilik demiştim..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ağa sen ne anlatıyon. :D Bunların bir çoğu kolpa, hırsız, sahtekar, çıkarcı, yüzüne gülüp arkadan sayan, o ona orospu der o diğerine pezevenk der gider kankam dostum derler. Karaktersizler, iki yüzlüler arsızlıklarından haksızlıklarını örtpas etmek için analarını satarlar. Dürüstlük yok, adalet yok anca kendilerine dokununca var. Ahlaksızlık yapıp ahlaktan bahsederler daha sayıyım mı? Bunları insan yerine koymamız hataydı en başından, şimdi böylelerine ne desen boş. Hayatımızda görüp göreceğimiz en büyük yavşaklar. Birileri erkek delisi, diğerleri kadın delisi, evli misin bekar mısın bakmazlar herkesin gözü önünde bi yiyişmedikleri kalır gören hepsi arkadan konuşur yavşaklara bak der yüzlerine geldi mi kanka hihihi yaparlar. Kime ne anlatıyon sen ya silktir et herkes yesin birbirini. Ben dürüstlüğümle, dobralığımla gurur duyuyorum ne onlar gibi saklayacak bi boklarım var ne de elin adamlarına yavşamışlığım. Onlar için evli bekar fark etmiyor evli olanlarda evli olduğunun farkında değil çünkü ortada karı kocalık yok. Bugün harbi harbi bi patlama yaşıyorum bunların gelmişini geçmişini bipliyim. :D Düşman olayınada geleyim benim karakterime terstir düşman olan aynı ortamda bulunmaz abi. Ben bunu kendi dışımdaki birbirine atıp tutan geçmişlerini dürttüklerimde görüyorum mayaları bozuk bunların. Tasmalarını çıkarıp forumdan foruma sallıyorlar İRC forumlarda oyunlarda alt alta yazıyorlar birbirlerine dalaşmadan, orada tasmalarınızı kim tutuyor? Daha düşman olduğum biriyle aynı ortamda aktif olarak hiç bulunmadım onlarda karakter olmadığından ben gördüğümde girmiyorum. Bir çok yeri ondan bıraktım. Hatta geçmişte dostum dediğim insanlar kendileride düşman olduğu halde bu insanları kabul ettiler forumlarına ama kendi forumlarından sallıyorlardı niye aldılar? ne olursan ol gel üye lazım kafası, bu yüzden ben üye olmadım aktif dahi olmadım dostum dediğim kişilere onlarda karaktersizmiş yapacak bir şey yok. Tek başınalığın yolcusu olmak güzel, böylelerine anca çakıcan başka türlü olmaz. Nasılsa utanmaları yok yüzleride kızarmıyor stres topu olarak kullanıp geçeceksin ötesi olmaz, OLAMAZ.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Taktın ahlak meselesine.. Yapsınlar alana verene razılık prosüdürü var o beni bağlamaz .. Kapı arkasında herkes hür kendi inancına göre.. Ben alalen meşrulaşmasına ayar oluyorum.. Ona sokarım lafı'da çanağı'da alkışlayanlara'da sokarım bu ahlak bekçiliği değil.. Gel gel yapan insana cevaptır.. Ahlak meselesi insanın kendi anlayışına göre değişiyor ona bişey demem.. Ama ahlakına sokuyim senin diyorsam ben açıkta bir'şey görmüşümdür.. Gizliliği o kişiyi bağlar.. Annesini bağlar babasını bağlar karısını bağlar kocasını bağlar yani kendisini bağlar.. Ama meşrulaştırmak hoop dur bakim dedirtir zaten bunu herkes der..
Benim demek istediğim' medya'ya karşı bir aktivite aslında biraz kafa yorulursa espirili'de olsa kinayeli'de olsa yazdıklarım anlaşılır.. Olmayacağını bilerekten yazıyorum bu arada :D Olayı zekasal olarak üst çıtaya taşımak istedim.. Çok gerizekalı kırbaçladım kendileri hissetmedi ama şimdi şılak şılak vurmak istiyorum'ki hadlerini bilsinler.. Gerçi bana giren çıkan yok' ama ara sıra güç patlamasının basıncını hissettirmek lazım.. Ukalalaştım yine la :D Off .. Neyse dediklerin'de haklısın ne diyim artık @@Supervisor düşünsün ne diyim yani?

Dikkat ettiniz mi bir mısra dize'de çok ciddi mantıklıyım.. Bir mısra dizeler'de uçuk salak' neden acaba bu? Ben bilmiyorum ama @@Supervisor biliyor...

Neyse ne aynı tuvalette biz'de varız .. Forumlar kirlilik salgılıyor artık ve buna engel olamıyoruz.. Zaten ben'de fen işlerin'de falan değilim çevrecilik işime gelmez mevsim kış.. Aman öyle işte..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Taktın ahlak meselesine.. Yapsınlar alana verene razılık prosüdürü var o beni bağlamaz .. Kapı arkasında herkes hür kendi inancına göre.. Ben alalen meşrulaşmasına ayar oluyorum.. Ona sokarım lafı'da çanağı'da alkışlayanlara'da sokarım bu ahlak bekçiliği değil.. Gel gel yapan insana cevaptır.. Ahlak meselesi insanın kendi anlayışına göre değişiyor ona bişey demem.. Ama ahlakına sokuyim senin diyorsam ben açıkta bir'şey görmüşümdür.. Gizliliği o kişiyi bağlar.. Annesini bağlar babasını bağlar karısını bağlar kocasını bağlar yani kendisini bağlar.. Ama meşrulaştırmak hoop dur bakim dedirtir zaten bunu herkes der..
Benim demek istediğim' medya'ya karşı bir aktivite aslında biraz kafa yorulursa espirili'de olsa kinayeli'de olsa yazdıklarım anlaşılır.. Olmayacağını bilerekten yazıyorum bu arada :D Olayı zekasal olarak üst çıtaya taşımak istedim.. Çok gerizekalı kırbaçladım kendileri hissetmedi ama şimdi şılak şılak vurmak istiyorum'ki hadlerini bilsinler.. Gerçi bana giren çıkan yok' ama ara sıra güç patlamasının basıncını hissettirmek lazım.. Ukalalaştım yine la :D Off .. Neyse dediklerin'de haklısın ne diyim artık @@Supervisor düşünsün ne diyim yani?

Dikkat ettiniz mi bir mısra dize'de çok ciddi mantıklıyım.. Bir mısra dizeler'de uçuk salak' neden acaba bu? Ben bilmiyorum ama @@Supervisor biliyor...

Neyse ne aynı tuvalette biz'de varız .. Forumlar kirlilik salgılıyor artık ve buna engel olamıyoruz.. Zaten ben'de fen işlerin'de falan değilim çevrecilik işime gelmez mevsim kış.. Aman öyle işte..

Ben bilmem sen bilirsin sen bilmezsen Destina bilir o da bilmezse kesin @@Dea Dia bilir shshsds
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
@@Dea Dia etiket korkusu var yapmayın jdndkdmdkd.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Bu konuyu en iyi
@@İlkiz
bilir ... Hiç şeyapmayın..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
@İlkiz etiketlenmekten yırtan tek insan kdndkdkdkd.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

@@Dea Dia etiket korkusu var yapmayın jdndkdmdkd.

Neyinden korkuyormuş felaket haberi gelir diye mi :D
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

O etliye sütlüye karışmaz hiç. :tiss: ahsjdkdk
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Dokunma arkadaşlarıma!
Dokunma sevdiklerime!
Sen mi cücüksün?
Hayır! ben! benim cücük!
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Tıss asdfjkahf
La olim kızı rahat bırakın kajfdkjh
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Tıss asdfjkahf
La olim kızı rahat bırakın kajfdkjh

@@Supervisor başlattı ben ne yaptım. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

@@Supervisor başlattı ben ne yaptım. :D

O sever başlatmaları.. Konuya girer alakasız yorum yapar sonra der ki konu ne? Oysa konuyuda bilir ha .. sdjhk
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Ben de karışmıyorum kaskjdkaskf
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Hiç inanasım gelmiyor. :D
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Hiç inanasım gelmiyor. :D

Kime diss attım bu zamana kadar :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Arkadaşlar ifşalıyorum yalan söylüyor.. Ben bütün bildiklerimi kendisin'den öğrendim.. Zamanın'da size o kadar profesyonel cerrahi usül'de operasyon yapmış'ki siz bile hissetmemişsiniz.. Kendisi'de hissetmediği için şu'an o'da bir şey bilmiyor..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Kime diss attım bu zamana kadar :D

Diss ne alaka bende atmadım o Fatih'in işi. :D En son oyunlarda yazarken gördüm seni sallıyordun birilerine kdmdkdmdk.
0 beğeni
Sayfalar 1 / 3 37 ileti
1 2 3 Sonraki
37 mesajSayfa 1 / 3