Sagopa Kajmer den yapay zeka albüm

Açan: Charismax Tarih: 8 Kasım 2025 17:33 Görüntülenme: 302
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sagopa Kajmer den yapay zeka albüm
Yakında paylaşıyor albüm yaptığını açıklamış
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Yapay zeka? Buna da laf ederler şimdi. Anlayacak akıl ve beceri olmayınca laf ederler. Yapay zeka bunlara bakar, bunlar yapay zekaya. Kullanmayı bilmediklerinden ve söz yazacak becerileri olmadıklarından, yapay zekayı kullanıyor der işte. Ah sagom üzümlü kekim sende mi yapay zekacı çıktın. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yapay zeka? Buna da laf ederler şimdi. Anlayacak akıl ve beceri olmayınca laf ederler. Yapay zeka bunlara bakar, bunlar yapay zekaya. Kullanmayı bilmediklerinden ve söz yazacak becerileri olmadıklarından, yapay zekayı kullanıyor der işte. Ah sagom üzümlü kekim sende mi yapay zekacı çıktın. :D

Autotune ile yapay zekanın mantığı aynı .. Senelerdir yapamadığım autotune ye karşı olduğumu 22 23 senedir herkes bilir.. Autotune 2001 yılından beri var delay efect biz yapardık sevmezdik bende ince frekanslı olduğum için kullanmazdım.. O zaman bu zaman kullanmadım şimdi sesimin 120 + katmanlamasıyla yapıyorum.. Burada şuna kimse dikkat etmez..Ben sözleri yazıp okutmuyorum.. Kendim kayıt alıp bildiğin okuyup onu fekans olarak cover ediyorum.. Yani söz zaten benim beat benim yani müzik.. BESTE'de benim çünkü o tını söyleme biçimi benim sözler ile beatte yazdığım hikayelendirmedir.. Bunu müzik bilgisi olmayanlara söylemek açıklamak çok saçma anlamazlar ama bu öyle.. O yüzden bu konular'da iddalıyım.. Yunus abi ilede aşık atarım yani flow konusun'da.. Olay ses değil ekipmanlar.. Ha yakın zamanda'da klip çekicem tam bir otursunda kitle.. Laf da kalmayacak
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Albüm çıkmış dinledim ve bok gibi.. Demek'ki herkes yetenekli değil.. Olmamış
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Albüm çıkmış dinledim ve bok gibi.. Demek'ki herkes yetenekli değil.. Olmamış

Abi bak dün'den beri iyi bir şey yakalamaya çalışıyorum adamın şarkılarıyla büyüdük ettik diye.. Yemin ediyorum bok gibi' vallahi billahi diyorum şakasına değil... Yani ne biliyim hiç birisinde yok çeken bir taraf :D
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1