Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz…

Açan: İlkiz Tarih: 9 Kasım 2025 16:11 Görüntülenme: 495
Konu
2.492
Konu
2.492
Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz…
resim

Atatürk, bir milletin küllerinden doğuşunun adıdır. O’nun fikirleri, zamanla değil, insanlıkla yarışır.

10 Kasım, bu ülkenin en anlamlı duruş günüdür. Onu unutmamak, ilkelerine sahip çıkmaktır.

Sonsuz minnet ve özlemle...
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Anma günlerini kutlama günleri gibi paylaşmayı sevmiyorum Allah rahmet eylesin büyük devlet adamı büyük askerdi..

@@Destina bana kızıyor gerçi banner yapması engellendi header alanını açmadığım için.. O'nuda yaptı sayın..

Bir Atatürk daha gelmez.. Gelir'de bizim döneme denk gelmez..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Anma günlerini kutlama günleri gibi paylaşmayı sevmiyorum Allah rahmet eylesin büyük devlet adamı büyük askerdi..

@@Destina bana kızıyor gerçi banner yapması engellendi header alanını açmadığım için.. O'nuda yaptı sayın..

Bir Atatürk daha gelmez.. Gelir'de bizim döneme denk gelmez..

Kullanılmasa bile her zaman yaparım.

resim
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sabah saat 09:05' de forumtagram sitesi otomatik olarak bulanıklaşacaktır' 1 dakikalık siren çalacaktır.. Anma yapılacak saygı duyulacaktır.. O saatte burada olmayanlar için duyurulur.. Bu forum işlemi otomatik olarak gerçekleşecektir saatin'de..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Sabah saat 09:05' de forumtagram sitesi otomatik olarak bulanıklaşacaktır' 1 dakikalık siren çalacaktır.. Anma yapılacak saygı duyulacaktır.. O saatte burada olmayanlar için duyurulur.. Bu forum işlemi otomatik olarak gerçekleşecektir saatin'de..

Eline sağlık çok iyi düşünce :cii:
0 beğeni
Konu
187
Konu
187
saygı sevgi ve özlemle anıyoruz.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Fikirlerinle daima yolumuzu aydınlatıyorsun.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Saygı, sevgi ve özlemle.. ♾️❤️
0 beğeni
8 mesajSayfa 1 / 1