Doğuştan çiçek sevdalısı 3 burç

Açan: İlkiz Tarih: 10 Aralık 2025 15:30 Görüntülenme: 289
Konu
2.492
Konu
2.492
Doğuştan çiçek sevdalısı 3 burç

İşte doğuştan çiçek sevdalısı 3 burç…

resim

KOKİNA ÇİÇEĞİNİ SEVEN KADINLARIN BURCU BELLİ OLDU

Aralık ayı gelince evleri çiçek gibi şenlendiren kokina, yine gündemde yerini aldı. Astrolojiye göre, kokina ve çiçeğe doğuştan sevdalı olan kadınlar burç haritalarında ortak özellikler taşıyor.

resim

DOĞUŞTAN ÇİÇEK SEVDALISI 3 BURÇ

Çiçek tutkusunu kişiliklerinde en güçlü taşıyan burçlar genelde Yengeç, Boğa ve Koç burcu kadınları olarak öne çıkıyor.

resim

YENGEÇ BURCU KADINLARI: EVİNİ ÇİÇEKLE YUVA YAPANLAR

Yengeç burcu kadınları için çiçek bir dekor değil, bir bağdır. Yengeç burcu kadınları yılbaşı köşesini hazırlarken ilk tercih ettiği detay kokina oluyor. Çünkü kokina Yengeç burcu kadınları için evinde bir çiçek değil, bir ruh hali oluşturur. Anı biriktirmeyi seven Yengeç burcu kadınları kokina dallarını kurutup anı defterinde biriktirirler.

resim

BOĞA BURCU KADINLARI: DOĞUŞTAN ÇİÇEK SEVDALISI, DOĞALIN KRALİÇESİ

Boğa burcu kadınları çiçek sever ama gelişigüzel değil. Kokina gibi dayanıklı, mevsimine uygun çiçekler tam Boğa burcu kadınlarına göredir. Görsel uyum ustası: Kırmızının gücü, yeşil dalların doğallığı ve kokinanın güçlü formu Boğa burcu kadınları için kusursuz bir estetik paydasıdır.

resim

KOÇ BURCU KADINLARI: YAŞAMIN ŞİFRESİ KOKİNA

Koç burcu kadınları çiçek alışverişini uzun uzun düşünmez; görür, seçer, alır. Koç kadınları kokinayı ilk fark eden ve alan burçlardan biridir. Koç burcu kadınları kokina dallarını evinin en görünür noktasına, iddialı bir çiçek hamlesiyle yerleştirir. Koç burcu kadınları Kokina buketini klasik bağlamaz, özgün sunar, kendi tarzını çiçeğe imza gibi kazır. Kokina gibi formu güçlü, mevsime kafa tutan çiçekler Koç burcu kadınlarının stilini temsil eder.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Kendi burç sınıfı var ya paylaşır tabi jfkdm
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Kendi burç sınıfı var ya paylaşır tabi jfkdm

İşte bu çok doğru canlı çiçekleri çok seviyorum ve iyide bakıyorum müthiş açtılar yine çok güzeller ya bebiş çiçeklerim benim ;mink;
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

İşte bu çok doğru canlı çiçekleri çok seviyorum ve iyide bakıyorum müthiş açtılar yine çok güzeller ya bebiş çiçeklerim benim ;mink;

Hey yavrum hey bende çiçeğime iyi bakıyorum bak @@Destina adı
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Hey yavrum hey bende çiçeğime iyi bakıyorum bak @@Destina adı

Çok doğru bakıyorsun gerçekten helal sana be :pmb;
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Çok doğru bakıyorsun gerçekten helal sana be :pmb;

Bu abi taktik verdi bana... İzleyip böyle düşünen var mı ya ndldmd

7582170494816931075
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1