Kadim' Kadimlik

Açan: Charismax Tarih: 13 Aralık 2025 22:52 Görüntülenme: 208
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Kadim' Kadimlik
Kızlar soruyor'da 2011 yılının kasım ayının sonu olması lazım 2012 değil yanlışım yoksa evet 2011 yılı. KS o zaman yeni açılmıştı benim adım ve soyadım ile kullanıcı adım üyeliğim vardı.. O zamanların e postasını hatırlıyorum hotmail'di ama şifre hatırlamıyordum.. Üyeliğimi arattırdım bulamadılar ama tarif ettiğim tüm profil doğru çıktı tarih ve zaman olarak.. Her neyse adım ve soy adımın benzer kişilerce kullanılmasını istemiyorum o yüzden üyelik alıcam tekrar'dan dedim.. 1 - 2 gün sonra cevap olarak üyeliğimi verdiler yeni açıldı yani adım soyadıma.. Sorun bakalım takılan birisi miyim? Hayır değilim ama aktif bir üyeliğimin olması benim için bu son dönemde önemli.. Orada takılmayan ama takılan ziyaretçi olan vardır benimde önüme çıkıyor ortamını sevmesemde.. Sevmemekten kastım site ile alakalı değil bazı o.ç'ları ile alakalı ama onuda perdelemeyi sağladık diyorum ve üyeliğimi ilan ediyorum.. Evet kızlar sorun bakalım diyecem'de bana sormayın ben sorarım siz cevaplarsınız.. Kızlar diyorum'da ekseriyet erkek'

Konu başlığı aslında içeriğimle çok çok alakalı bağ kurun işte..
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/fatihartan
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Çoğu forumun soruları çaldığı yer. :D Benimse aklımın ucundan dahi geçmeyen girmediğim bir yer.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Çoğu forumun soruları çaldığı yer. :D Benimse aklımın ucundan dahi geçmeyen girmediğim bir yer.

Soru mu çalıyorlar ? Soru lan soru ?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1