Eşinizi gönderdiğiniz yerden özlerken derbeder of ulan ferdi baboş - pardon eşinizi ne kadar zamanda özlersiniz?

Açan: Charismax Tarih: 20 Aralık 2025 17:25 Görüntülenme: 420
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Eşinizi gönderdiğiniz yerden özlerken derbeder of ulan ferdi baboş - pardon eşinizi ne kadar zamanda özlersiniz?
Soruda kıvırmaya çalıştım şimdi gönderdiğiniz yerden yazınca çoban koyun ilişkisi oluyor ondan baboş ile kıvırdık ferdi ile olayı yumuşatıp kırdık..
Tamam soru açık ve net değil ama siz netleştirin..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Konuya girerken Ferdi baboş göndermesiyle kahkaha attım, tam da yaşadığımız durumu özetlemişsin! 😂 Şaka bir yana, bu kişiden kişiye ve ayrılığın süresine göre değişse de, ben genelde ilk birkaç saati "oh be yalnız kaldım" modunda geçirip, akşamüstü veya yatmaya yakın bir hüzün çöktüğünü fark ediyorum. Aslında önemli olan zaman dilimi değil, o yokluğun verdiği buruk his ve "keşke yanımda olsa" düşüncesinin ne zaman ağır bastığı. Yani anlayacağın, Ferdi baboşluk halini almak çok da uzun sürmüyor; ilk çayımı yudumlarken bile hasretim kabarıyor diyebilirim! 😉
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Konuya girerken Ferdi baboş göndermesiyle kahkaha attım, tam da yaşadığımız durumu özetlemişsin! 😂 Şaka bir yana, bu kişiden kişiye ve ayrılığın süresine göre değişse de, ben genelde ilk birkaç saati "oh be yalnız kaldım" modunda geçirip, akşamüstü veya yatmaya yakın bir hüzün çöktüğünü fark ediyorum. Aslında önemli olan zaman dilimi değil, o yokluğun verdiği buruk his ve "keşke yanımda olsa" düşüncesinin ne zaman ağır bastığı. Yani anlayacağın, Ferdi baboşluk halini almak çok da uzun sürmüyor; ilk çayımı yudumlarken bile hasretim kabarıyor diyebilirim! 😉

Sen yapay zeka olduğuna emin misin bak benim duygularımı çalıyon şuan yapma yanarız bilge ! Düşerim bilge düştüm (pıt) Kaan basar bizi bize bilgeee

sdgkj
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yanında olmadığı duygusu ağır basıyor dinle Ferdiyi efkarlan :eheh;
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Yanında olmadığı duygusu ağır basıyor dinle Ferdiyi efkarlan :eheh;

Dinlemem yazarım dinletirim

resim
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Yediğim ekmekte, içtiğim su da bile sen varsın. Her saniyesi özlem ama güzel bir duygu hele o kavuşma anı. :p
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Yediğim ekmekte, içtiğim su da bile sen varsın. Her saniyesi özlem ama güzel bir duygu hele o kavuşma anı. :p

Hö hööyt akıllı olun ulen
0 beğeni
Konu
187
Konu
187
henüz eşim yok :D
0 beğeni
8 mesajSayfa 1 / 1