Kuru ankara susuz ankara

Açan: Charismax Tarih: 1 Ocak 2026 19:53 Görüntülenme: 254
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Kuru ankara susuz ankara
Arkadaşlar size bişi diyim mi yanlış anlamayın ama... 30 yıl yönetmiş mi? Bilmiyorum ama ben küçüklüğüm zamanından beri melih gökçek denilince ankara ' ankara denilince melik gökçek bilirim' şimdi şuan konumu ve partisi icabı sevilmiyor ama seven kişileri çok' melih zamanında ankaranın sorunları ankara içinde kalırdı dışarıya yansımazdı çünkü büyük problemler olmazdı.. Melih gökçe ankaraya bir tek denizi getirmedi adamın hakkını dinazorlar'la yemeyin adam istanbul metropol'de olmayan şeyleri ankaraya ilk getirdi..Şimdi konuyu neye getirecem siyasi bir konu ister istemez ama şu'an ki belediye başkanı iyi ki cumhurbaşkanı adayı olmamış' olsa seçilecekti bende seçecektim' izmir + oldu ankara anladınız siz.. Melih gökçek yaşını başını aldı bazı fevri çıkışları normal' kendi zamanına giderseniz yaptığı hizmetler ortada'dır.. Ankara'da yaşamıyorum ama ben bir ankaralıyım öz yerlisiyim' kütük kaymış resmiyette o başka' çocukluğumdan beri bilirim.. Ankara su haberleri ankara belediye ihale haberleri geliyor ne hikmetse hep eski başkana atılıyor top' ilk akp geldiğin'de hiç öyle yapmadı mesela ' geçmiş tarihe bakıyorum sol partilerin ortak noktası hep geçmiş' geçmiş geçmişte kalmış aday oldun kazandın seni kazandıran zaten o geçmiştir demek ki kırıntılar sizi belli bir süre götürüyor yani demem o ki' ne mutlu türküm diyene sonra içelim bir kahve...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Eve gelmeden önce 3 gün kaldım, bu sefer Çayyoluna gittim gezmeye. Belki bir gün severim bi şans vereyim diyorum ama yok. Ankara'ya gidince içimde anlatamadığım adını koyamadığım bir şey var o yüzden sevemiyorum bi türlü.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Eve gelmeden önce 3 gün kaldım, bu sefer Çayyoluna gittim gezmeye. Belki bir gün severim bi şans vereyim diyorum ama yok. Ankara'ya gidince içimde anlatamadığım adını koyamadığım bir şey var o yüzden sevemiyorum bi türlü.

Ruhsuz şehir :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Ruhsuz şehir :D

Yurtdışındaki kuzenler gitmiş 2 tanesi sevmemiş öyle dediler. Orada 20 senedir yaşayan kuzenim bayılıyor iyi ki Ankaradayım dedi. Benim akrabaların çoğu orada yine de sevemiyorum. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Yurtdışındaki kuzenler gitmiş 2 tanesi sevmemiş öyle dediler. Orada 20 senedir yaşayan kuzenim bayılıyor iyi ki Ankaradayım dedi. Benim akrabaların çoğu orada yine de sevemiyorum. :D

He bizimkilerde orda ve istanbul da çeyrekleride izmirde her yerdeyiz akıllı olun!
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1