2026 doğalgaz faturası

Açan: Charismax Tarih: 6 Ocak 2026 11:08 Görüntülenme: 211
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
2026 doğalgaz faturası
Hayırdır oğlum gitmeden son bir vurgun mu yapıyonuz? Birde aralık ayının kullanımı ocak ayına yansıması ne alaka... Minimum 4 bin den aşşağı gelen yok.. Yarım ay bile yakmadım 4 bin küsür nedir avradını.... lerim..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.494
Konu
2.494

Hayırdır oğlum gitmeden son bir vurgun mu yapıyonuz? Birde aralık ayının kullanımı ocak ayına yansıması ne alaka... Minimum 4 bin den aşşağı gelen yok.. Yarım ay bile yakmadım 4 bin küsür nedir avradını.... lerim..

Aynen genelde bu miktarlar herkesin ki aynıdır 3800.-tl de bizimki
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Buranın sayfasına baktım da herkese aynı 4 bin küsür gelmiş geçen ay 1600 gelen aynı dereceler aynı hava modu..
Ya bizim şu doğalgaz madenleri ne oldu ya? Trump kardeşim gel beni al beni..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.494
Konu
2.494

Buranın sayfasına baktım da herkese aynı 4 bin küsür gelmiş geçen ay 1600 gelen aynı dereceler aynı hava modu..
Ya bizim şu doğalgaz madenleri ne oldu ya? Trump kardeşim gel beni al beni..

O madenlerin bize faydası olmaz
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1