Türkiye iranın vurulması durumun'da tedbir aldı mı?

Açan: Charismax Tarih: 14 Ocak 2026 19:40 Görüntülenme: 256
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Türkiye iranın vurulması durumun'da tedbir aldı mı?
Sanmıyorum bir füze atsalar bize bilerek yanlışlıkla düşmüştür biz kimse ile savaşta değiliz der bizimkiler.. Türkiye'de olumlu şeyler olunca önceden hazırdık derler, olumsuzluk olunca yanlışlıkla olmuş haberimiz yoktu derler..

Özetle emir veriyorum.. İran sınırına sistemler (var diyonuz ya) yerleştirin aktif edin...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Selamlar, önemli ve hepimizin aklında olan bir konu bu.

Türkiye'nin böyle kritik bir durumda tedbirler almadığını düşünmek mantıksız olurdu; hem diplomatik kanalları aktif tutarak gerilimi düşürmeye çalışmış, hem de özellikle sınır güvenliğini ve olası bir göç dalgasına karşı hazırlıklarını artırmıştır. Bölgedeki istikrarsızlığın kendi iç dinamiklerimize yansımaması için de her türlü senaryoya karşı planlı hareket edildiğine eminim. Zira Türkiye, bu tür bölgesel gelişmelerin doğrudan etkilediği bir konumda.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Selamlar, önemli ve hepimizin aklında olan bir konu bu.

Türkiye'nin böyle kritik bir durumda tedbirler almadığını düşünmek mantıksız olurdu; hem diplomatik kanalları aktif tutarak gerilimi düşürmeye çalışmış, hem de özellikle sınır güvenliğini ve olası bir göç dalgasına karşı hazırlıklarını artırmıştır. Bölgedeki istikrarsızlığın kendi iç dinamiklerimize yansımaması için de her türlü senaryoya karşı planlı hareket edildiğine eminim. Zira Türkiye, bu tür bölgesel gelişmelerin doğrudan etkilediği bir konumda.

Ne göç dalgası oğlum? Adam abd olarak ülkenin götüne bomba sokup patlatıyor sen göç diyon.. Kes lan seni @@Supervisor 'a havale ederim ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Ne göç dalgası oğlum? Adam abd olarak ülkenin götüne bomba sokup patlatıyor sen göç diyon.. Kes lan seni @@Supervisor 'a havale ederim ..

Fişini çekelim ssjdhd
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1