Sakin be şey yapma … sinirini bizden çıkarma ;kaşş;
4 ay da bitirdim kullanıma açık ama ben kıl herifim özelleştirmeden kastım ufak tefek gözüme çarpan şeyler... Yani istenilen şey onda yapılabilir xen vb gibi bakarız sonra muhabbeti olmaz kendi ürünüm olduğu için kısıtlama olmaz' olmaz da çok zaman alıyo be
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
Forumu geçirecem de ... Ayrı bir tek has forum açsam mı diye düşünüyorum hali hazır tamam canlıda neyi bekliyorum bilmiyorum da yoruldum galiba biraz dinleneyim de o geçiş sürecide ayrı bir iş sonuçta
Forumu geçirecem de ... Ayrı bir tek has forum açsam mı diye düşünüyorum hali hazır tamam canlıda neyi bekliyorum bilmiyorum da yoruldum galiba biraz dinleneyim de o geçiş sürecide ayrı bir iş sonuçta
Kahvaltıdan sonra kardeşimle kahvemizi içiyoruz, sonra birkaç eski tanıdıklar var onlara bayram ziyareti yapacağız, annemi babamı bizi ailece severlerdi.Hatırımızı sayanın hatırını sayarız.
Kahvaltıdan sonra kardeşimle kahvemizi içiyoruz, sonra birkaç eski tanıdıklar var onlara bayram ziyareti yapacağız, annemi babamı bizi ailece severlerdi.Hatırımızı sayanın hatırını sayarız.
Gidin gidin hatırsızlarada gidin kısa bir uğrama iyi olur sizin içinde değişiklik olur... Hatta bize de gelin niye gelmiyonuz? Tabii yemek borçların birikti ondan